LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Θεσσαλονίκης και Καμπανιακός-Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης Θεσσαλονίκης και Καμπανιακός-Έβρος Σουφλίου για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:05 Λιγότερο από μία ώρα για την έναρξη των αγώνων. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει 25 βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα στο εξ αναβολής ντέρμπι του Έβρου με τον Έβρο Σουφλίου υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται 14 βαθμούς μπροστά από το Νέστο Χρυσούπολης.

Ώρα 14:10 Ο Εθνικός υποδέχεται με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία τον Άρη, καθώς μετά την ήττα από το Σουφλί παραιτήθηκαν ο έφορος και ο προπονητής της ομάδας, με την κεντρική διοίκηση να αναλαμβάνει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ώρα 14:15 Τα πράγματα για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης όσον αφορά την προσπάθεια για σωτηρία γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς εκτός από τον Άρη που αντιμετωπίζει σήμερα, έχει να αντιμετωπίσει τις επόμενες αγωνιστικές πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θυμηθείτε το πρόγραμμα του Εθνικού και τον αντιπάλων του τις επόμενες αγωνιστικές με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:20 Αντίθετα ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, παρότι η ομάδα δεν έχει ελπίδες σωτηρίας.

Ώρα 14:25 Αναλυτικά τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης, Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου, Θύελλα Φιλώτα – Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νέστος Χρυσούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας, Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Απόλλων Καλαμαριάς και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Κοζάνη. Ρεπό έχει ο Εορδαικός, ενώ Καβάλα – Εθνικός Γαζώρου 3-0 α.α.

Ώρα 14:28 Διαιτητής στο “Φώτης Κοσμάς” είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης, με βοηθούς τους Ευθύμη Δημητριάδη και Χρήστο Τζιώτζιο, όλοι τους από την ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 14:33 Αντίθετα στη Χαλάστρα διαιτητής είναι ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος, με βοηθούς τους Ευάγγελο Χασιώτη και Παναγιώτη Κουβαλάκη, όλοι τους από την ΕΠΣ Δράμας.

Ώρα 14:36 Στις αναμετρήσεις του πρώτου γύρου είχαμε Άρης Θεσσαλονίκης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 και Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός 1-1.

Ώρα 14:42 Περνάμε στις συνθέσεις από την Αλεξανδρούπολη. Για τον Εθνικό ξεκινάνε το παιχνίδι οι Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κοτρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπαχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης, Γκαϊδατζής.

Ώρα 14:46 Για τον Άρη Θεσσαλονίκης στην αρχική ενδεκάδα βρίσκονται οι Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε, Πόι, Ντούνης, Καπνίδης.

Ώρα 14:51 Στον πάγκο για τον Εθνικό βρίσκονται οι Πιλτικάκης, Σιμπιτζάκης, Κυριλάκης, Χαραλαμπίδης, Κριεζής, Μαμούτ και Πελτέκης, ενώ για τον Άρη οι Ν΄Λουντούλου, Καλογέρης, Κυβελίδης, Τσινάρ, Ντόγος,. Βουτσιάς, Κωνσταντινίδης.

Ώρα 14:56 Φίλοι και των δύο ομάδων στο “Φώτης Κοσμάς”. Όλα έτοιμα σε λίγο για την πρώτη σέντρα στο παιχνίδι.

Ωρα 15:00 Εναρξη όλων των αγώνων. Θα εστιάσουμε φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης αλλά θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά διαστήματα και για τα υπόλοιπα παιχνίδια και την εξέλιξή τους.

Ώρα 15:15 Γκολ στη Χαλάστρα. Ο Καμπανιακός ανοίγει νωρίς το σκορ. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 1-0.

Ώρα 15:19 Πρώτη καλή στιγμή στην Αλεξανδρούπολη για τον Άρη, με το πλασέ του αμαρκάριστου Ιντζίδη να μπλοκάρεται από τον Καλαϊτζίδη.

Ώρα 15:25 Γκολ στη Χαλάστρα. Δεύτερο γκολ για τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 2-0.

Ώρα 15:32 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, με το σου του Καπνίδη να αποκρούεται από τον Καλαϊτζίδη.

Ώρα 15:34 Κίτρινη κάρτα στους Γονιάδη και Ντούνη.

Ώρα 15:49 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Αλεκανδρούπολη, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, σε ένα παιχνίδι μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης 0-0.

Ώρα 15:54 Ημίχρονο και στην Χαλάστρα, όπου ο Καμπανιακός με δύο τέρματα στο 10ο και στο 20ο λεπτό προηγείται του Έβρου Σουφλίου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 2-0.

Ώρα 15:57 Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι Θύελλα Φιλώτα – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας 1-2, Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0 και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Κοζάνη 1-0.

Ώρα 16:05 ‘Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε όλα τα γήπεδα, εκτός από τη Χαλάστρα, όπου εκεί άργησε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Ώρα 16:15 Πρώτη καλή προσπάθεια στην Αλεξανδρούπολη για το δεύτερο ημίχρονο, με το Τάτο να σουτάρει και τον Καλαίτζίδη να διώχνει σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου η μπάλα έφτασε στον Καπνίδη, η κεφαλιά του παίκτη Άρη έφυγε λίγο άουτ.

Ώρα 16:17 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Η πίεση του Άρη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μετατρέπεται σε γκολ από τον Πόι, ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλαϊτζίδη με προβολή, έπειτα από σέντρα του Κόκε. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1.

Ώρα 16:18 Διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Εθνικού, καθώς ο Τσαμουρλίδης ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και την μπάλα να παίζεται κανονικά από τους παίκτες του Άρη.

Ώρα 16:19 Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό για να απαντήσει άμεσα. Ο Γονιάδης σούταρε, με τον Σιδεράκη να διώχνει εντυπωσιακά και να λέει όχι στον παίκτη του Εθνικού.

Ώρα 16:22 Στη Χαλάστρα δεν έχει αλλάξει κάτι, με τον Έβρο Σουφλίου να βρίσκεται πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Ώρα 16:24 Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι, με τον Μαμούτ να παίρνει τη θέση του Τσαμουρλίδη.

Ώρα 16:25 Κίτρινη κάρτα στον Τσουμάνη.

Ώρα 16:28 Πρώτη αλλαγή και για τον Άρη με τον Καλογέρη στη θέση του Κόκε.

Ώρα 16:29 Γκολ στη Χαλάστρα. Ο Καμπανιακός στο 67ο κάνει τρία τα τέρματα του. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 3-0.

Ώρα 16:32 Στο 75 περίπου στις υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουμε Θύελλα Φιλώτα – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0, ΑΠΕ Λαγκαδά – Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας 1-2, Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0 και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Κοζάνη 1-1.

Ώρα 16:36 Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Πόι ο Ν΄Λουντούλου.

Ώρα 16:40 Γκοοολ στη Χαλάστρα. Ο Έβρος Σουφλίου μειώνει στο 79ο λεπτό. Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 3-1.

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Ο Εθνικός θα γνωρίσει ακόμα μία ήττα και με βάση τα σημερινά αποτελέσματα έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα ο Άρης θα πάρει ακόμα ένα τρίποντο και με νίκη την επόμενη εβδομάδα παίρνει και μαθηματικά την άνοδο. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης 0-1.

Ώρα 16:57 Τέλος του αγώνα στη Χαλάστρα. Ο Έβρος Σουφλίου δεν θα τα καταφέρει και με τη σημερινή ήττα υποβιβάζεται και μαθηματικά. Τελικό αποτέλεσμα: Καμπανιακός – Έβρος Σουφλίου 3-1.

Ωρα 17:00  Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής. Ακολουθεί σε λίγο ξεχωριστή ανάρτηση με όλα τα αποτελέσματα αλλά και την βαθμολογία του πρωταθλήματος.