Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις κατά την συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επικράτησε του Εθνικού με 1-0 στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης φθάνοντας πλέον ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Football League, με τους Θρακιώτες από την άλλη πλευρά να βλέπουν το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο παίκτης των Θεσσαλονικέων Νίκος Γεωργιάδης, ενώ για τους Εβρίτες αναφέρθηκαν στο ματς ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σαριανίδης καθώς και ο ποδοσφαιριστής Άρθουρ Αμπραχαμιάν.

Ο παίκτης του Άρη Νίκος Γεωργιάδης είπε: “Έγινε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος μας επετεύχθη, μιας και πήραμε τους 3 βαθμούς, θέλοντας να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και μαθηματικά την άνοδο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και με την εκκαθάριση, ώστε να παίξουμε την επόμενη χρονιά στη Football League”.

Ο (υπηρεσιακός) τεχνικός των Θρακιωτών Γιώργος Σαριανίδης τόνισε: “Κάναμε σημαντική προσπάθεια σήμερα, κοιτάξαμε τον Άρη στα μάτια. Έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά και πιστεύω πως αν η απόδοση μας ήταν αντίστοιχη με τη σημερινή και στα προηγούμενα ματς θα βρισκόμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, κερδίζοντας αρκετούς βαθμούς, ώστε να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο θετικά τη χρονιά”.

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άρθουρ Αμπραχαμιάν επισήμανε: “Ήταν αγώνας γιορτή για εμάς. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Άρη, του εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του”.