Οι θρακιώτες διαιτητές αψήφισαν τις βόμβες και είδαν το διπλό του Παναθηναϊκού στην Πόλη

Την ευκαιρία να βρεθούν στη νεόκτιστη Volgswagen Arena και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με τον Παναθηναϊκό είχαν την περασμένη Πέμπτη μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, παρά το γεγονός ότι δεν είναι και η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς την Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε κέρδισε με 84-86 την τουρκική ομάδα και του αρκεί μία νίκη στις επόμενες δύο αναμετρήσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση, με την προϋπόθεση ότι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα καλύψει και τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα στο Βελιγράδι. Υπό προϋποθέσεις ο Παναθηναϊκός μπορεί και να αποκλειστεί, μπορεί όμως να πάρει και τη δεύτερη θέση του ομίλου που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε πολύ εύκολα με 99-84 τη Ρεάλ Μαδρίτης, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας στον πρώτο γύρο. Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι περίπλοκα, καθώς υπάρχουν αυτή τη στιγμή 88 σενάρια πρόκρισης των ομάδων, καθώς από την τρίτη ως και την έβδομη θέση οι ομάδες ισοβαθμούν, έχοντας όλες από έξι νίκες και έξι ήττες.

Το επόμενο ταξίδι του ΣΔΚ Θράκης στην Κωνσταντινούπολη θα είναι σύντομα και συγκεκριμένα στις 7 Απριλίου, όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου θα παρακολουθήσουν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφές Αναντολού για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Euroleague.

sdkthrakis-ntarousafaka-pao1