LIVE από το “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο εξ’ αναβολής ντέρμπι του Έβρου και στον πολύ σημαντικό αγώνα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που καίγεται για την νίκη, απέναντι σε έναν Έβρο Σουφλίου που αγωνίζεται πλεον μόνο για το γόητρο και την ιστορία του, αφού έχει υποβιβαστεί.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους τρεις εξ’ αναβολής αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 26η αγωνιστική, με έμφαση στο παιχνίδι του Έβρου, αναμεσα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου.

Ωρα 14:33 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:37 Διαιτητής στον αγώνα του “Φώτης Κοσμάς” ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο και τον Παναγιώτη Τερζόπουλο όλοι της ΕΠΣ Έβρου και παρατηρητή τον Βασίλειο Κυριακούδη από την Καβαλα.

Ωρα 14:41 Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και άλλες δυο σημαντικές αναμετρήσεις. Στην Πτολεμαίδα θα αναμετρηθούν ο Εορδαϊκός με την Δόξα Δράμας και στο Κιλκίς ο Εθνικος Ν. Αγιονερίου με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00 και φυσικά για την εξέλιξή τους θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS.

Ωρα 14:45 O Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 25 βαθμούς, θέλει την νίκη-ρεβάνς από τον μεγαλο αντίπαλό του στον Έβρο, ώστε να μειώσει την διαφορά από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που έχει 34 στους έξι βαθμούς και να συνεχίζει να ελπίζει στα 7 επόμενα παιχνίδια του πριν το τέλος, ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ωρα 14:48 Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται εννιά βαθμούς κάτω από τον Εθνικό Αγιονερίου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, οχτώ από την ΑΠΕ Λαγκαδά και εξι από την Κοζάνη που φαίνεται θα παλέψουν μέχρι τέλους για την σωτηρία.

Ωρα 14:51 Ο Εθνικός πάντως έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού αγωνίζεται με Αρη (εντός), Καβάλα (εκτός), Ηρακλή Αμπελοκήπων (εκτός), Εθνικό Αγιονερίου (εντός), Λαγκαδά (εκτός), Νέστο (εντός) και Καλαμαριά (εκτός), δηλαδή στα επόμενα επτά του παιχνίδια με τους τέσσερις από τους έξι πρωτοπόρους.

Ωρα 14:54 Ο Έβρος Σουφλίου που από την άλλη αγωνιστική υποβιβάζεται και μαθηματικά, θα παιξει στο “Φώτης Κοσμάς” για το γόητρο, αλλα και να διατηρήσει το αήττητο στα παιχνίδια του με τον Εθνικό στην Γ’ Εθνική. Πάντως φαίνεται να έχει παραδώσει πνεύμα, αφού η μια βαριά ήττα διαδέχεται την άλλη, αν και σε ένα τοπικό ντέρμπι, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά ανεξαρτήτως κατάστασης του αντιπάλου.

Ωρα 14:57 Πάντως ο Έβρος Σουφλίου αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι που κέρδισε με 3-0 ανευ αγώνα τον Εθνικό Γαζώρου, με μόλις 14 βαθμούς, έχει να γευτεί την νίκη έναν ολόκληρο γύρο, και συγκεκριμένα από την 9η αγωνιστική και τον αγώνα του πάλι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Από την άλλη ο Εθνικός θέλει και την ρεβάνς για αυτή την ήττα αλλα κυρίως για βαθμοθηρικούς λόγους μια νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να ανέβει η ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ωρα 14:59 Οι συνθέσεις του αγώνα: Για τον Εθνικό ξεκινούν οι Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Χελιδόνης, Αμπραχαμιάν, Κυριζάκης, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Γκαϊδαρτζής. Για τον Έβρο Σουφλίου οι Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Χατζακης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Μερτίκας, Χιζανασβίλι, Εμρέ, Εφραιμίδης, Ζιγκερίδης

Ωρα 15:02 Ολα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα

1′  Εναρξη του αγώνα

2′ Σουτ του Εμρέ δεν ανησυχεί ο Καλαιτζίδης

8′ Μπροστά σε λίγο κόσμο και βροχή, στο 0-0 το σκορ.

11′ Μεγαλη ευκαιρία για τον Κυριζάκη αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Μπινόπουλο.

15′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό αλλα μόνοι τους οι Γκαϊδαρτζής και Κυριζάκης δεν μπορούν να ανοίξουν το σκορ.

20′ Παραμένει το μηδεν και στα τρία γήπεδα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας και Εθνικος Ν. Αγιονερίου-ΑΠΕ Λαγκαδά.

25′ Καλή αντεπίθεση με τον Ζιγκερίδη για το Σουφλί, αλλα ο Καλαιτζίδης βγαίνει και διώχνει την μπάλα.

26′ Μακρινό σουτ για τον Δραγανίδη δεν ανησυχεί ο Καλαιτζίδης.

35′ Πλάσε του Γωνιάδη αποκρούει ο Μπινόπουλος.

40′ Κόκκινη ο Χελιδόνης για χτύπημα στον Εφραιμίδη. Δύσκολεύουν τα πράγματα για τον Εθνικό.

43′ Καλό σουτ του Κυριζάκη και πάλι από καλή θέση, αλλα η μπάλα καταλήγει άουτ.

44′ Αλλαγή για το Σουφλί. Ο Λειβαδιώτης δίνει την θέση του στον Πετκίδη.

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις καλές ευκαιρίες που είχε, ενω αγωνίζεται πλεον και με 10 παίχτες γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου  Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου 0-0.

Ωρα 15:52 Στα άλλα δυο εξ’ αναβολής παιχνίδια έχουμε επίσης Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας 0-0 και Εθνικος Ν. Αγιονερίου-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0.

46′ Έναρξη αγώνα για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Κυριζάκης δίνει την θέση του στον Σιμιτζάκη.

52′ Παραμένει το μηδέν σε όλα τα γήπεδα και στην Αλεξανδρούπολη.

53′ Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με Χιζανασβίλι και Ζιγκερίδης, αλλα ο Καλαιτζίδης κρατά το μηδέν για την εστία του Εθνικού.

60′ Ο Έβρος Σουφλίου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ‘εχοντας παιχτη παραπάνω στον αγωνιστικό χωρο, μετα την αποβολή του Χελιδόνη.

63′ Νέα ευκαιρία για τον Έβρο Σουφλίου αλλα πάλι ο καλαιτζίδης λέει όχι στον Ζιγκερίδη.

65′ Αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Γκαιδαρτζής δίνει την θέση του στον Πιλιτάκη.

71′ Ισορρόπησε το παιχνίδι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, κερδίζοντας καποια κόρνερ που παιρνούν όμως ανεκμεταλλευτα.

79′ Χωρίς γκολ στην Πτολεμαίδα αναμεσα σε Εορδαικό και Δόξα Δραμας στο 80′, ενω στο 73′ Αγιονέρι-Λαγκαδάς 0-0.

80′ Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Γκολ για το Σουφλί με τον Δραγανίδη από πάσα του Εμρε. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου 0-1

83′ Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Νέο γκολ για το Σουφλί με τον Εμρέ από πάσα του Δραγανίδη, που παίρνει μαζί του στο τοπικό για την νέα χρονιά και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Απίστευτη εξέλιξη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου 0-2

86′ Καλοεκτελεσμένο φαουλ με τον Θεοδωράκη για τον Εθνικό, αλλα ο Μπινόπουλος κρατά το μηδέν.

93′ Λήξη αγώνα. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφερε ακόμα μια φορά στην έδρα του, αλλα και απέναντι στον Έβρο Σουφλίου που τον κερδίζει και τρίτη φορά στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις τους και τον παίρνει από το χεράκι για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.  Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Έβρος Σουφλίου 0-2.