Tο pregame της αναμέτρησης Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τρεις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής, που είχαν αναβλήθεί λόγω του κυπέλλου ερασιτεχνών, ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται μεταξύ τους.

Ο πρώτος σε ένα ακόμα παιχνίδι τελικό πριν το τέλος, θέλει και πριν το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή, με νίκη να μείνει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή, ενώ ο δεύτερος για το γόητρο αφού έχει αποδεχθεί την μοίρα του και έχει παρατήσει την υπόθεση σωτηρία εδώ και πολύ καιρό.

Αναλυτικότερα ο δέκατος τέταρτος πλέον Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 25 βαθμούς, θέλει την νίκη και την ρεβάνς από τον μεγαλο αντίπαλό του στον Νομό Έβρου, ώστε να μειώσει την διαφορά από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και να συνεχίζει να ελπίζει 7 αγώνες πριν το τέλος.

Συγκεκριμένα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην έδρα του μετα την ήττα-μαχαιριά από τον Καμπανιακό και την λευκή ισοπαλία από την Θύελλα Φιλώτα και ο αντίπαλος του ο αδύναμος Έβρος προσφέρεται για αυτό, αφού προέρχεται από 8 σερί ήττες. Σε έντεκα παιχνίδια ο Εθνικός έχει εντός έδρας στο “Φώτης Κοσμάς” μόλις 3 νίκες (Κοζάνη, Κρυα Βρύση, Εθνικός Σερρών στα χαρτιά), έξι ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά, Θύελλα Φιλώτα) και τρεις ήττες όλες από ομάδες της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακός).

Ο Εθνικός αυτή την στιγμή βρίσκεται εννιά βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με νίκη μειώνει την διαφορά στους έξι από το Κοκκινόχωμα, αν και ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Αρη (εντός), Καβάλα (εκτός), Ηρακλή Αμπελοκήπων (εκτός), Εθνικό Αγιονερίου (εντός), Λαγκαδά (εκτός), Νέστο (εντός) και Καλαμαριά (34η εκτός). Επίσης ο Εθνικός θέλει την νίκη και ρεβάν, αφου δεν κατάφερε μέχρι τώρα σε 3 αγώνες πέρυσι και φέτος να κερδίσει τον αντίπαλό του σε Σουφλί και Αλεξανδρούπολη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Έβρος Σουφλίου που έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με οχτώ συνεχόμενες βαριές ήττες στους τελευταίους του αγώνες, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι που κέρδισε στα χαρτιά με 3-0 με τον Εθνικό Γαζώρου, με μόλις 14 βαθμούς, έχει να γευτεί την νίκη έναν ολόκληρο γύρο, από την 9η αγωνιστική και τον αγώνα του πάλι με τον Εθνικό στο Σουφλί (1-0 το σκορ). Μπορεί να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, αλλά σε ένα τοπικό ντέρμπι, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και οι Σουφλιώτες θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου σε δεκατέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός, έχει τρεις ισοπαλίες με Νέστο, Γάζωρο και Κρύα Βρύση και έντεκα ήττες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αρκετά βαριές σε σκορ.

Και οι τρεις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας και Εθνικος Ν. Αγιονερίου-ΑΠΕ Λαγκαδά. Θυμίζουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής: Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-2, Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτα 3-1, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-1 και Άρης Θεσσαλονίκης– Κοζάνη 5-1.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ