Photos: Αλλάζει το κλίμα στην Εθνική! Τα χαμόγελα Τόρο και Μάνταλου στην πρώτη προπόνηση

Η Εθνική Ομάδα με τον Μίχαελ Σκίμπε στο τιμόνι της και σταθερά τους Βασίλη Τοροσίδη και Πέτρο Μάνταλο στην σύνθεσή της, ξεκίνησε το πρωί την προετοιμασία της ουσιαστικά ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας. Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση ενόψει των φιλικών με Μαυροβούνιο και Ιρλανδία και τα χαμόγελα περίσσευαν…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φακός της InTime απαθανάτισε τον Βασίλη Τοροσίδη να προσέρχεται στο γήπεδο παρέα με τον Γιώργο Τζαβέλλα και τους πέτυχε στην διάρκεια της προπόνηση να κάνουν αρκετές πλάκες μεταξύ τους, παρά τις φήμες που είχαν προκληθεί πριν δύο χρόνια, μετά το επεισόδιο του Τζαβέλλα με τον Μανιάτη και είχε χωρίσει στα δύο την Εθνική Ομάδα.

Επιπλέον, ο Πέτρος Μάνταλος προσήλθε παρέα με τον Στέφανο Καπίνο και τον Κώστα Μήτρογλου, παρόλο που οι διοικητικοί ηγέτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού βρίσκονται στα… μαχαίρια, όπως θεωρητικά και οι ομάδες και οι οπαδοί τους. Οι παίκτες έδειξαν ότι όταν μιλάμε για Εθνική Ομάδα, μπαίνει πάνω από όλα το εθνόσημο. Κυρίως όμως ότι μεταξύ τους όχι απλά δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά είναι φίλοι.

Και αν κρίνουμε από τα στιγμιότυπα που παρατηρήσαμε, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την συνέχεια. Δείτε τα κι εσείς..