Το μεγάλο ευχαριστώ της Ασπίδας Ξάνθης στον “6ο” παίκτη της και το κερδισμένο… στοίχημα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απεύθυνε η διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης για τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου, και συνετέλεσαν και αυτοί με την συγκλονιστική τους παρουσία στο να φτάσει η ομάδα της Ξάνθης σε μια τεράστια νίκη απέναντι στην Γέφυρα που την φέρνει με το ένα πόδι στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Αυτό που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” δεν έχει προηγούμενο. Κόσμος κάθε ηλικίας κατέκλυσε το παλατάκι και βροντοφώναξε με τον τρόπο του στην ομάδα μας ότι δεν είναι μόνη στο φετινό ταξίδι προς την Β΄εθνική κατηγορία.
Το διοικητικό συμβούλιο και σύσσωμη η ανδρική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους που βρέθηκαν στον αγώνα και δημιούργησαν αυτή την άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας τους παίκτες μας στην μεγάλη νίκη.
Τα δύο στοιχήματα που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς, μέχρι τώρα τα κερδίζουμε. Απόρθητη έδρα και δέσιμο με τον κόσμο είναι το σήμα κατατεθέν της φετινής μας ομάδας.
Ευχαριστούμε για όλα. ΜΑΖΙ μπορούμε!!!”