Βελτιώθηκε η κατάσταση του Αμπουίλα, παίζει κανονικά με Φοίνικα Σύρου την Τετάρτη

Κανονικά με τον κολομβιανό διεθνή της πασαδόρο θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τετάρτης ο ΑΟ Ορεστιάδας στο μεγάλο παιχνίδι της προετελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volley League.

Όπως είναι γνωστό, ο Αμπουίλα πήγε να κάνει σερβίς στο 16-8 του δεύτερου σετ της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής στην Κηφισιά, όταν πάτησε άσχημα με αποτέλεσμα να νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και να αντικατασταθεί από τον Κριστόφ ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον νεαρό Μποζίδη να παίρνει τη θέση του. Το τελευταίο διάστημα ο Αμπουίλα ακολουθούσε έτσι κι αλλιώς θεραπεία στο γόνατο.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά, φαίνεται ότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Ο ίδιος πατάει το πόδι του και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης. Έτσι ο προπονητής Πλάμεν Κριστόφ έκανε γνωστό ότι ο Αμπουίλα είναι καλά και θα ξεκινήσει κανονικά τον αγώνα της Τετάρτης με τον Φοίνικα Σύρου στο Νίκος Σαμαράς (18:00, LIVE ThrakiSportS).

«Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει εάν πάθει κάτι ο βασικός μου πασαδόρος», είπε ο βούλγαρος προπονητής, που δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης, όπου είναι επιτακτική η νίκη για τον ΑΟΟ ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες πλέι άουτ με τον Άρη.