Αναβάλλεται για μία εβδομάδα το Εθνικός-Έβρος Σουφλίου, προηγείται για την ΕΠΟ το Δόξα-Σουφλί για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Τροποποίησε η ΕΠΟ το πρόγραμμα της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου, αφού την ίδια μέρα προγραμματίστηκαν και αγώνες για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνων (όπως είχε αναδείξει το ThrakiSportS από την επομένη της πρόκρισης του Έβρου Σουφλίου στην β’ φάση του θεσμού).

Έτσι οι αγώνες Δόξα Δράμας-Έβρος Σουφλίου και Μακεδονικός – Εθνικός Ν. Αγιονερίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών θα γίνουν κανονικά την προσεχή Τετάρτη και μετατέθηκαν για τις 23 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά δηλαδή, οι αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Έβρος Σουφλίου, Εορδαϊκός -Δόξα Δράμας και Εθνικός Αγιονερίου – ΑΠΕ Λαγκαδά για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο η υπόλοιπη 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα γίνει κανονικά. Έτσι την Τετάρτη 16 Μάρτη και ώρα 15.00 θα γίνουν μόνο οι αγώνες Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς ενώ ο αγώνας Άρης-Κοζάνη μεταφέρθηκε 75 λεπτά αργότερα (16.15).

Θυμίζουμε η Δόξα Δραμας απέκλεισε με 4-1 την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ενω κερδισε και για το πρωταθλημα το Σάββατο 2-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Έβρος Σουφλίου που κέρδισε 3-0 ανευ αγώνος τον Εθνικό Σερρών,  περασε 0-1 από τον Οδυσσέα Αναγέννησης για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.