Τιμητικές βραβεύσεις και… Τούρκοι επισκέπτες στον χορό των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής

Παράγοντες με ψυχή, που προσέφεραν για πολλά χρόνια στην αθλητική οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής, ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα, στη βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος παλαίμαχων το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, όπως κάθε χρόνο για τον ετήσιο χορό του συλλόγου.

Το ραντεβού δόθηκε στο τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας και ο χώρος γέμισε από παλαίμαχους της ΑΕΚ, παράγοντες από την ΕΠΣ Θράκης και τους διαιτητές, αλλά και… Τούρκους επισκέπτες. Στην υποδοχή ο πρόεδρος των παλαιμάχων των κιτρινόμαυρων της Κομοτηνής Γιάννης Μηλιατζόπουλος, που αναφέρθηκε εν συντομία στην χρονιά που πέρασε και τις δραστηριότητες του συλλόγου, οι οποίες ήταν πολλές εντός και εκτός συνόρων, αλλά και στα όσα προγραμματίζονται για το 2016.

Εν συνεχεία κάλεσε τον πρώτο τιμώμενο, τον Βασίλη Ψημενίδη, να παραλάβει την πλακέτα από τον Κυριάκο Ματζίρη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του από θέσεις ευθύνης, με τους συναδέλφους του να χειροκροτούν θερμά.  Εξίσου θερμό ήταν το χειροκρότημα και για τον Δημοσθένη Μιχεμπά, διατελέσαντα επί σειρά ετών πρόεδρο της ΑΕ Κομοτηνής, με τον Πασχάλη Μηλιατζόπουλο να δίνει την πλακέτα στον παλαιό παράγοντα της ομάδας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από τον Δήμο Ουζούνκιοπρου της Τουρκίας.  Οι Τούρκοι παλαίμαχοι έφεραν μαζί τους δώρα, πίνακες με το σύμβολο του Δήμου, την χαρακτηριστική γέφυρα και τα προσέφεραν τόσο στον σύλλογο της ΑΕ Κομοτηνής, όσο και στον γραμματέα της ΕΠΣ Θράκης Γιάννη Κοτζαμάνη και τον Νίκο Μανάκα, που βρέθηκε στην εκδήλωση εκ μέρους του συνδέσμου διαιτητών.

«Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής, μαζί με τους Τούρκους επισκέπτες, διασκέδασαν μέχρι αργά με ζωντανή μουσική και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε επόμενη προπόνηση και στην επόμενη αναμέτρηση παλαιμάχων», επισημαίνει η εφημερίδα της Κομοτηνής «Χρόνος», από την οποία αντλήθηκαν στοιχεία του παρόντος ρεπορτάζ.