Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Εθνικού και Θύελλας Φιλώτα

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα, ένα αποτέλεσμα που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση των δύο ομάδων, καθώς αμφότερες παραμένουν αρκετούς πόντους κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μετά το τέλος του ματς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο βοηθός προπονητή των Εβριτών Νεκτάριος Κελεσίδης και ο τεχνικός του συλλόγου από την Φλώρινα Γιώργος Τζόλας, όπου αναφέρθηκαν σε όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Ο βοηθός προπονητή των Θρακιωτών Νεκτάριος Κελεσίδης τόνισε: “Σήμερα ουσιαστικά πετάξαμε τους τρεις βαθμούς που κερδίσαμε κόντρα στο Κοκκινόχωμα την προηγούμενη αγωνιστική. Οι παίκτες μας παρότι προσπάθησαν, δεν είχαν αποφασιστικότητα και θέληση κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως δημιουργήσαμε ελάχιστες φάσεις στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και έτσι δεν καταφέραμε να φύγουμε με το τρίποντο από το ματς”.

Ο τεχνικός της Θύελλα Φιλώτα Γιώργος Τζόλας επισήμανε: “Καταρχάς να ευχαριστήσω την ομάδα της Αλεξανδρούπολης για την άψογη φιλοξενία. Ήταν ένας αγώνας ειδικών συνθηκών, οριακός και για τις δύο ομάδες. Μας δυσκόλεψε ο αέρας στο πρώτο μέρος και γι’ αυτό παίξαμε περισσότερο με αντεπιθέσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε και υπέρ μας τον άνεμο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή με τον Θωμά Μπαστάνη. Παλέψαμε αρκετά το παιχνίδι και φεύγουμε τελικά με απολογισμό τον ένα βαθμό. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Εθνικό. Όσον αφορά εμάς θα προσπαθήσουμε ως το φινάλε του πρωταθλήματος να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.