ΕΠΣ Έβρου: Mε γκολ του Κουρδάκη απέδρασε από τις Καστανιές η ΑΕΔ! Τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων αγώνων στην Α’ Κατηγορία

Με δυο αγώνες άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Στο ντέρμπι του Β. Έβρου η ΑΕ Διδυμοτείχου πέρασε από τις Καστανιές, νικώντας τον τοπικό Άρδα με 1-2 με τα γρήγορα γκολ του Παναγιώτη Κουρδάκη, ενώ στο παιχνίδι του Μαΐστρου με τον Ποντιακό, oι φιλοξενούμενοι επικρατησαν με 1-2.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Άρδας Καστανεών-Α.Ε. Διδυμοτείχου 1-2 (Ντινούδης-(2)Κουρδάκης)
Α.Ο. Μαΐστρου-Ποντιακός 1-2 (Αντωνιάδης- (2)Χριστοφορίδης)

Πλεον στην βαθμολογία μετά του αγώνες του Σαββάτου η ΑΕ Διδυμοτείχου εχει 42, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 39, ο Άρδας Καστανεών 29, ο Ορέστης Ορεστιάδας 27, ο Αλεξ 24, ο Ποντιακός 20, ο Μαΐστρος 13 κτλ.

Η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους αγώνες ΠΑΕ Ριζίων-Ορέστης Ορεστιάδας, Ιπποκράτης-Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου και Ένωση Άνθειας Αρίστεινου-ΠΑΕ Πενταλόφου
ενώ ρεπό έχει ο  Άλεξ. Νίκη της Ένωσης Ανθειας Αριστείνου θα φερει την ομάδα του Μιχάλη Φλώρου ισοβαθμη με την ΑΕΔ μια βδομάδα πριν οι δυο ομάδες λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές για την πρωτιά στο Διδυμότειχο.