Η παίκτρια της Νίκης που «άναψε φωτιές» από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την… Καλαμάτα (+ photos)

Θέμα στην… μακρινή Καλαμάτα έχει γίνει (ξανά) η Σοφία Καρακύκλα, φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και από τα βασικά στελέχη της Νίκης Αλεξανδρούπολης στην σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Σταθερά εδώ και μία εβδομάδα η φωτογραφία της χαρακτηρίζεται ως «η φωτογραφία της ημέρας» στην ιστοσελίδα http://www.sportstonoto.gr όπου μεταξύ άλλων αρθρογραφεί και ο γνωστός για τις γλαφυρές μεταδόσεις της «μαύρης θύελλας» Σωτήρης Γεωργούτζος.

karakykla_niki_alexandroupolis 2Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Πελοποννήσου: «Ζει – σπουδάζει πλέον στην Κομοτηνή, στα ΤΕΦΑΑ, η όμορφη Σοφία Καρακύκλα, την έχασε η βολεϊκή, κοσμική και… νυχτερινή Καλαμάτα,  την κέρδισε όμως η Θράκη, καθώς αγωνίζεται τώρα  στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, στην Α2 των Γυναικών.

Ανάβει λοιπόν φωτιές και καίει φυσικά καρδιές, στον… βορρά η γοητευτική, σέξι και βέβαια (πάνω απ’ όλα), ικανή, έξυπνη, άριστη φοιτήτρια και ταλαντούχα, Σοφία! Υπομονή παιδιά, φίλοι  άρρενες του «νότου» μας, που θα πάει, πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι «δικιά μας» θα’ ναι! Η Σοφία που τόσο λείπει όμως φέτος και από τον Ακρίτα Καλαμάτας…»

Η Καλαματιανή κεντρική της ομάδας της Αλεξανδρούπολης  έσβησε λίγες ώρες ουσιαστικά πριν το ματς τελικό με τα Γιάννενα, την τούρτα – έκπληξη που της έκαναν δώρο μετά την προπόνηση οι συμπαίκτριες και το βράδυ γιόρτασαν όλες μαζί σε γνωστό στέκι της πόλης την είσοδο στην δεύτερη δεκαετία της ζωής της.

http://www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2016/03/03/facebook.jpgΟι ευχές δίνουν και παίρνουν, ιδίως μέσω του facebook όπου έσπευσε να ανταποδώσει, για μια ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν την επόμενη χρονιά στην Αλεξανδρούπολη, έστω και αν στην Μεσσηνία περιμένουν πώς και πως την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη το καλοκαίρι.

Αν και πρωτάρα φέτος στην Θράκη, τόσο στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όσο και στην ομάδα του Έβρου, η πρώην άσος του Ακρίτα Μεσσηνίας  έχει “δέσει” απίστευτα με τα υπόλοιπα κορίτσια και αισθάνεται στην Θράκη σαν «στο σπίτι της». Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι στη μεταγραφή της χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του και ο… Ιπποκράτης! Και δεν εννούμε τον Δήμητσα, τον προπονητή της.

Όπως ορθά αποκαλύπτει το volleyplanet, που επίσης έσπευσε να της κάνει ένα μίνι αφιέρωμα αξοιοποιώντας και φωτογραφίες του ThrakiSportS, «όταν πέρυσι “τα’ σπασε” στην Καλαμάτα με την πρωην της προπονήτρια, ο πατέρας της Χαράλαμπος Καρακύκλας , πρόεδρος του Ακρίτα και ιατρός καρδιολόγος τα «βρήκε» με τον έτερο ομόλογο της Νίκης Αλεξανδρούπολης και συνάδελφο -χειρουργό ορθοπεδικό, Συμεών Χαρπαντίδη και έτσι η νεαρή μπλοκέρ βρέθηκε ξαφνικά να παίζει στην ακριτική πόλη».

Από τις πρώτες μέρες που η Σοφία «πάτησε το πόδι της» στην Αλεξανδρούπολη, πέρα από τις αγωνιστικές της ικανότητες, κέρδισε τις συμπαίκτριές της με το ήθος, την ευγένεια, την προσωπικότητά και την… τρέλα της, ενώ παράλληλα με την προσεγμένη εξωτερική της εμφάνιση,  έχει… κάψει καρδιές, προκαλώντας το θαυμασμό εντός και εκτός γηπέδων! Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…