Τσίκνισαν μαζί οι αρχηγοί των φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης που… παίζουν αντίπαλοι και στην πρεμιέρα των πλέι οφ!!!

Η Τσικνοπέμπτη είναι για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών και όσων ασχολούνται με των αθλητισμό της περιοχής. Έτσι, μαζί τσίκνισαν οι δύο αρχηγοί των φιναλίστ κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, Νίκος Τρίχας της Δόξας Προσκυνητών και Θοδωρής Λεφής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που μετά την κλήρωση που ακολούθησε το ίδιο βράδυ θα τεθούν αντιμέτωποι και στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά και τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, Τάσο Καραολάνη, με φίλους του στο μαγαζί του El Classico.

Τι κι αν τα έδωσαν όλα στον τελικό κυπέλλου για 90 και πλέον λεπτά; Οι Τρίχας και Λεφής, οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ του κυπέλλου, έψησαν μαζί σε καλό κλίμα, και με την παρουσία και άλλων αθλητών των δύο ομάδων. Οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι αντίπαλοι στα γήπεδα και να είναι έτοιμοι να συγκρουστούν και για το πρωτάθλημα της Α1 στα πλέι οφ, με την κλήρωση μάλιστα που έγινε το ίδιο βράδυ να τους θέτει αντιμέτωπους κατευθείαν αυτό το Σάββατο στην πρεμιέρα, ωστόσο έξω από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Μπορεί το Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Προσκυνητών να έληξε 1-0 με τους πρώτους να χαμογελούν και να επιστρέφουν στο χωριό με το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, ωστόσο οι φιναλίστ Προσκυνητές έβαλαν τους τροπαιούχους να ξαναϊδρώσουν και να …ψήσουν. Ο αρχηγός του Σιδηροχωρίου, Θοδωρής Λεφής, έβαλε το μεράκι στην ψησταριά, ενώ ο αρχηγός των Προσκυνητών, Νίκος Τρίχας, έβαλε τις νοστιμιές, μιας και όλο το γλέντι έγινε έξω από το κρεοπωλείο του «Υπεραγορά Κρεάτων» στην Οδό Μακεδονίας.

«Πρόκειται για ωραίες στιγμές που προσφέρει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην περιοχή, λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή του πιο επιτυχημένου τελικού στην ιστορία του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης», επισημαίνει ο Διονύσης Βοργιάς στην εφημερίδα «Χρόνος», από όπου προέρχεται η φωτογραφία αλλά και οι πληροφορίες.

Δεν γιόρτασαν όμως την Τσικνοπέμπτη μόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο επαγγελματικό. Έτσι, την ίδια ώρα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσος Καραολάνης, παραβρέθηκε με καλή παρέα στο  μαγαζί του El Classico, προκειμένου όλοι μαζί να ψήσουν και να γιορτάσουν την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

«Η ομάδα φέτος μπορεί να μην διανύει επιτυχημένη χρονιά, αλλά όλοι δικαιούνται μία μέρα δίχως τόσο πολύ άγχος, πόσω μάλλον ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί τόσα χρόνια τον Πανθρακικό, προκειμένου να ανεβεί στην Α’ Εθνική αλλά και να αγωνιστεί για αρκετές σεζόν σε αυτή, φέρνοντας το χαμόγελο στους φιλάθλους της περιοχής», καταλήγει το δημοσίευμα της κομοτηναίικης εφημερίδας.