ΕΠΣ Έβρου: Συγχαρητήριο μήνυμα στη μεγάλη ομάδα του Δήμου Σουφλίου από την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου

Συγχαρητήριο μήνυμα για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου από τον Έβρου Σουφλίου ανήρτησε μετά το τέλος του τελικού η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, που θέλησε με τον τρόπο αυτό να πει μπράβο στη μεγάλη ομάδα του γειτονικού Δήμου (η παλιά κοινότητα Μεταξάδων ανήκει πλέον στον Δήμο Διδυμοτείχου με τον Καποδίστρια).

Επίσης, η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου έδωσε συγχαρητήρια και στην άλλη Ένωση της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, την Ένωση Ανθειας Αριστεινου, που άνοιξε τον δρόμο των συγχωνεύσεων, για την παρουσία της για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και ευχές για την συνέχεια στις δύο ομάδες, αλλά και συγχαρητήρια στην διαιτητική τριπλέτα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εβρου Σουφλίου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου!!!Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε και την φιναλίστ Ένωση Ανθειας/Αριστεινου για την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου όπως και την διαιτητική τριπλετα…Ωστόσο είναι πολύ λυπηρό να βλέπουμε μια ομάδα όπως αυτή του Σουφλίου να βασανίζεται από τόσο μεγάλα προβλήματα,θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε ότι καλύτερο για την ομάδα του Εβρου όπως και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Ενωσης”.