Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στην Ξάνθη – Δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από ληστή!

Στιγμές τρόμου έζησε το πρωί της Τρίτης μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Ξάνθη που δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από έναν αδίστακτο ληστή.

Πρόκειται για έναν 31χρονο ο οποίος μετά από έρευνες των Αστυνομικών της Ξάνθης εντοπίστηκε και συνελήφθη για απόπειρα ληστείας.

Μπήκε από την πόρτα!
Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της 60χρονης γυναίκας από… την πόρτα, σαν κύριος, μιας και αυτή ήταν ανασφάλιστη και έτι κατάφερε να την ανοίξει χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ηλικιωμένη γυναίκα στην οποία επιτέθηκε και με την χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να της αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη, αρχικά, κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 31χρονο και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr