Γ’ Εθνική: Εντός έδρας οι Εβρίτες στην 22η στροφή με «τελικό» για Εθνικό και «ματς γόητρου» στο Σουφλί

Με τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται εντός έδρας και τον Εθνικό να αναζητά βαθμούς απέναντι σε μια ανταγωνίστρια για την παραμονή ομάδα και το Σουφλί για το γόητρο να υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης που ερχεται χωρίς τον Μπαμπη Χρυσοστομίδη στον πάγκο του.

Συγκεκριμένα ο σε δύσκολη νθέση Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 21 βαθμούς αντιμετωπίζει στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης τον Καμπανιακό που έχει 28 βαθμούς και στοχεύει και αυτός στην παραμονή του αν και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Εθνικός θέλει να πετύχει νέα νίκη στην έδρα του (δεν υπολογίζουμε το 3-0 ανευ αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα με τον Εθνικό Σερρών) μετά από αυτή με την Κρυα Βρύση και την τρίτη συνεχόμενη εντός. Σε εννιά παιχνίδια έχει εντός έδρας 3 νίκες (Κοζάνη, Εθνικός Σερρών, Κρυα Βρύση), πέντε ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά) και δυο ήττες (Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά). Πάντως στον πρώτο γύρο γνώρισε συντριβη 5-0 στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό.

Ο Έβρος Σουφλίου που φάινεται να έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» με πέντε συνεχόμενες ήττες, και 2 βαθμούς στους εντεκα τελευταίους του αγώνες, έχειμόλις 11 βαθμούς και να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Ο Εβρος υποδέχεται στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης που δεν θα εχει στον πάγκο του, τον πρωην προπονητη του Εβρου Μπαμπη Χρυσοστομίδη, όπως και τον τραυματία Καρεν Αβογιαν που προ μηνός αφησε το Σουφλί για την Χρυσούπολη. Ο Νεστος με 42 βαθμούς βρίσκεται δεύτερος πίσω από τον Αρη και θέλει να κρατήσει μέχρι τέλος αυτή την θέση στην επιστροφή του μετά από ένα χρόνο στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Έβρου συνολικά σε εννια εντός έδρας αγώνες έχει 2 νίκες (2-1 Ηρακλής Αμπ. 1-0 Εθνικός Αλεξανδρούπολης), 2 ισοπαλίες (0-0 ΑΠΕΛ, 1-1 Καμπανιακός) και 5 ήττες (0-4 Καλαμαριά, 0-4 Κοζάνη, 1-2 Θύελλα Φιλώτα, 1-3 Καβάλα, 0-2 Αγιονέρι). Στον πρώτο γύρο οι δυο ομαδες αναδείχθησαν ισόπαλες 2-2 στην Χρυσούπολη.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός-Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καβάλα-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καμπανιακός, Άρης-Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας, Κοζάνη-Θύελλα Φιλώτα. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Λαγκαδάς. Θυμίζουμε ότι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα κερδίσει στα χαρτιά τον Εθνικό Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ