Photos: 30 κλικ από τη νίκη με ανατροπή για την Skoda Ξάνθη επί του Πανθρακικού στο “Ελ Θράκικο” των Νέων

Σπουδαία  νίκη με ανατροπή για την Κ-20 της Skoda Ξάνθη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, και παρακολουθήσατε την live εξέλιξη του αγώνα απο το ThrakiSportS.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά επικράτησε με 2-1 επί του Πανθρακικού φτάνοντας στον αντικειμενικό της στόχο στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια αναμέτρηση που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και παρουσία αρκετού κόσμου παρά την βροχή. Οι “πράσινοι” κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη τους στην εστία της Ξάνθης στο 39′ να ανοίξουν το σκορ όταν μετά απο ωραία ενέργεια και γύρισμα του Κοσμίδη ο Πότσης με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Πανθρακικό.

Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτες μπήκαν πιο δυνατά επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ισοφαρίζοντας αρχικά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαζαρίδη στο 58′, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 68′ μετά απο πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και εκδήλωση αντεπίθεσης ο Μελισσόπουλος έγινε τελικός αποδέκτης και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Ξάνθης να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμη πιο ευρεία νίκη ενώ και οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Αναστάσιο Μπαχτσεβάνη και Χρυσοβαλάντη Γιαπιτζόγλου όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας.

SKODA ΞΑΝΘΗ(Ν. Κεχαγιάς): Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Βαφειάδης, Κώστας, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (83′ Καπτέλι), Μυλωνάς (46′ Χατζής), Δημητριάδης (88′ Δοξάκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν. Μπαχαρίδης): Παπαδόπουλος Κ., Καλαϊτζίδης, Παντελίδης, Κουτσουκανίδης, Μουσασβίλι, Βελή (59′ Φαρμάκης), Αχμέτ Φουρκάν(73′ Μιχαηλίδης), Κατσαρός(64′ Κούτρας), Κοσμίδης, Σαραντίδης, Πότσης