Κύπελλο Ελλάδος: Θρακιώτης παρατηρητής στον επαναληπτικό προημιτελικό ΠΑΟΚ – Πανιωνίου

Εγιναν γνωστοί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι ορισμοί των αγώνων δύο ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που έχουν απομείνει.

Ενδιαφέρον από θρακιώτικης πλευράς παρουσιάζει ο ορισμός του Γαβριηλίδη της ΕΠΣ Θράκης ως παρατηρητή στον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος, στην ρεβάνς του 1-1 της Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής θα είναι ο Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας, που ξεκίνησε επίσης τα διαιτητικά του βήματα από την Θράκη, ενώ θα έχει ως βοηθούς τους Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και Καραϊσαρίδη (Περίας) και 4ο τον Καραντώνη (Ημαθίας).

Το ματς ΠΑΟΚ-Πανιώνιος θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 19:30 ενώ την ίδια ώρα την Τετάρτη θα διεξαχθεί το άλο μεγάλο παιχνίδι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο Περιστέρι.

Σε αυτό το ματς διαιτητής θα είναι ο Μήτσιος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Τάτση (Ηπείρου) και Μερκενίδη (Μακεδονίας) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Μαζαράκης (Κεφαλληνίας).

Πέμπτη 11/01 19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)  Παρατηρητής: Γαβριηλίδης (Θράκης)