Επιστρέφει στον Έβρο ο Παναγιώτης Κουρδάκης

Αν και φήμες τον έφερναν μετά τον ΑΟ Χανίων να παραμένει Κρήτη και στον ΠΑΟΚ Κρούσσωνα είτε να επιστρέφει Θεσσαλονίκη και στην περσινή του ομάδα τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, τελικά ο Παναγιώτης Κουρδάκης Εβρίτης επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα η πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και περσινή πρωταθλήτρια που φέτος στοχεύει στην άνοδο μέσω των μπαράζ στην Γ’ Εθνική, ΑΕ Διδυμοτείχου έκανε την μεγάλη υπέρβαση και την μεταγραφή της χρονιάς για το ερασιτεχνικό του Έβρου και έπεισε τον 27 χρονο στόπερ να επιστρέψει στον Έβρο.

Ο Κουρδάκης που κατάγεται και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Διδυμότειχο και την Κυανή, μεταπήδησε στη συνέχεια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 2007. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ και τη σεζόν 2009-10 μετακόμισε στον Πυρσό Γρεβενών με 24 συμμετοχές και δύο τέρματα. Τις επόμενες δύο χρονιές (2010-12) φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής όπου έπαιξε σε 25 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στο ΟΦΗ και είχε 18 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου, ενώ ακολούθησε ο Ηρακλής με 10 συμμετοχές και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων στο πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής. Φέτος αγωνίστηκε με τον ΑΟ Xανίων για την Football League.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ στο διαδίκτυο: “Σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της προχώρησε η Αθλητική Ενωση Διδυμοτείχου καθώς απέκτησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κουρδάκη,με πολυετή παρουσία στην Super league (Πάοκ, Οφη, Α.Ο Χανίων). Ο Παναγιώτης επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του που αναδείχτηκε και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά μια κίνηση που ξεκάθαρα πλεον οριοθετεί ως στόχο την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία!!!! Kαλώς ήρθες Παναγιώτη!!!”