Volley League: Απεργίες και μπλόκα δημιουργούν προβλήματα στα Ολυμπιακός-Εθνικός και Ορεστιάδα-Παμβοχαϊκός

Το απεργιακό κύμα και τα αγροτικά μπλόκα φαίνεται οτι δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις των περισσοτέρων ομάδων για τις αναμετρήσεις που έχουν οριστεί μεσοβδόμαδα για το πρωτάθλημα της Volley League, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ανατροπών των υπαρχουσών προγραμάτων.

Αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει ο Εθνικός στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο κινδυνεύει να… εγκλωβιστεί εκεί, αφού την Πέμπτη δεν θα διεξαχθούν πτήσεις λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ. Ο αγώνας στο κλειστό του Ρέντη έχει οριστεί στις 8.00 το βράδυ για τηλεοπτικούς λόγους, ωστόσο κάλυψη δεν θα έχει (τουλάχιστον δεν θα έχει με σχολιασμό) καθώς έχει οριστεί απεργία των δημοσιογράφων την Τετάρτη. Για αυτόν τον λόγο, όπως επισημαίνει και το volleynews, παράγοντες της ομάδας του Έβρου σκέφτονται να θέσουν αλλαγής ώρας του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» ώστε να προλάβουν την βραδινή πτήση της Τετάρτης, αν φυσικά υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Η έτερη ομάδα του Έβρου, η Ορεστιάδα, δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα καθώς αγωνίζεται εντός έδρας. Πρόβλημα αντιμετωπίζει όμως ο αντίπαλός της, ο Παμβοχαϊκός. Καλείται να ταξιδέψει κοντά 1.000 χιλιόμετρα για να φτάσει στον προορισμό του και πρέπει να περάσει από τα μπλόκα των αγροτών στις εθνικές οδούς, ακόμα και από αυτό στον Ισθμό της Κορίνθου που κόβει τον δρόμο για την Αθήνα, ενώ δεν αποκλείονται και αποκλεισμοί κατά την επιστροφή. Πάντως για συγκοινωνιακούς λόγους το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε οριστεί στις 4.00 το απόγευμα.

Προβλήματα πάντως παρατηρούνται και στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής. Η Παναχαϊκή ταξιδέυει οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον Ηρακλή και υπό τον φόβο των μπλόκων ξεκίνησε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας το ταξίδι της. Ο Αρης κατεβαίνει στην Αθήνα για τον αγώνα με την Κηφισιά και επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα. Σοβαρό θέμα έχει και ο Παναθηναϊκός που πάει στη Σύρο, που κινδυνεύει να αποκλειστεί και πάλι ακτοπλοϊκώς όπως το Σαββατοκύριακο που η απεργία της ΠΝΟ οδήγησε στην αναβολή του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, ενώ από μπλόκα πρέπει να περάσει και η Λαμία που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.