Από σουίτα του ΟΑΚΑ παρέα με τον… Βρύζα είδε το ΑΕΚ – Βέροια ο Κενάν Μπαργκάν

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να βρέθηκε στην Θράκη και λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, να πέτυχε η νέα του ομάδα, ο Πανιώνιος, το γκολ που ίσως βάζει ταφόπλακα στα όνειρα του Πανθρακικού για παραμονή στην Super League, ωστόσο πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο πήγε να δει και την παλιά του ομάδα.

 width=Ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε τον Κενάν Μπαργκάν στις… σουίτες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, να παρακολουθεί με παράγοντες της Βέροιας την αναμέτρησης της «Βασίλισσας του Βορρά» με την ΑΕΚ. (αν και λόγω αντανάκλασης είναι αρκετά δύσκολο να τον αντιληφθεί κανείς από την φωτογραφία).

Μπορεί ο Ξανθιώτης να μην έφερε γούρι στην παλιά του ομάδα, η οποία ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει από κοντά και να τα πει με τους παράγοντές της, έχοντάς παραδίπλα του στην σουίτα πάνω από τα δημοσιογραφικά τον γενικό της διευθυντή και… κοντοχωριανό του ως προς την καταγωγή Ζήση Βρύζα.

Βέβαια, για να μπορέσει να φύγει από την σουίτα, έπρεπε να περάσει μέσα από τα δημοσιογραφικά και εκεί ήταν που τον αιχμαλώτισε για τα καλά ο φακός του ThrakiSportS, με φόντο τον αγωνιστικό χώρο και το μάτριξ που έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα. «Πέντε χρόνια είναι αυτά, δεν ξεχνιούνται εύκολα και είναι φυσιολογικό όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να έρχομαι να βλέπω τα παιδιά», σχολίασε στο ThrakiSportS ο Μπαργκάν, που δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτές τις πρώτες μέρες της καθόδου του στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου, μετά το σύντομο πέρασμα που είχε από την Καλλονή.