Γ’ Εθνική: Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Εθνικού επί της Κρύας Βρύσης

Ο Εθνικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (απέναντι στον Εθνικό Σερρών κέρδισε το ματς 3-0 άνευ αγώνος) επικρατώντας με 2-0 της Κρύας Βρύσης, την οποία και ξεπέρασε πλέον στη βαθμολογία, με τη μάχη της παραμονής να αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Ο προπονητής της Εβρίτικης ομάδας Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος έκανε θετικό εντός έδρας ντεμπούτο, αναφέρθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των Θρακιωτών, τη σημασία του τριπόντου καθώς και τη δύσκολη συνέχεια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο τεχνικός των φιλοξενούμενων επισήμανε την ανωτερότητα των Αλεξανδρουπολιτών, στάθηκε στις απουσίες του Απόλλωνα, όπως και στα επόμενα ματς, που θα κρίνουν το ποιοι σύλλογοι θα υποβιβαστούν.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάββας Καρυπίδης είπε: “Αρχίσαμε καλά το ματς, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη νωρίτερα. Ήμασταν ανώτεροι αγωνιστικά και δίκαια επικρατήσαμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, παίρνοντας παράλληλα και όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στα εκτός”.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Δημήτρης Τομπάζης τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό, ήταν καλύτερος, το ήθελε περισσότερο και κέρδισε δίκαια. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες στο ματς και αυτό φυσικά μας στοίχισε. Όμως υπάρχει δρόμος ακόμα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στη Γ Εθνική”.