Πετυχημένο ντεμπούτο για τον Στέλιο Νάκα με την νέα του ομάδα

Ο πρωην μέσος της Skoda Ξάνθη που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει στην Νίκη Βόλου βρέθηκε  στα Χανιά και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και τoν ΑΟ Χανίων, ομάδα που απέκλεισε στο κύπελλο τον Πανθρακικό.

Μάλιστα απέναντι στη ΑΕ Λάρισα το Σάββατο στα Περιβόλια, στο ματς που άνοιξε την 16η αγωνιστική της Football League ξεκίνησε βασικός και με συμμετοχή για 76 λεπτά για την κρητική ομάδα, η οποία έκοψε βαθμούς μένοντας στο 0-0 με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Στον αγώνα αγωνίστηκαν και ο Αντώνης Ρίκκα για τον ΑΟΧ αλλα και ο Δημήτρης Κομεσίδης για την ΑΕΛ πρωην ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης αμφότεροι.

Πάντως ο Νάκας πρώτα αγωνίστηκε και μετά ανκοινώθηκε από τον ΑΟ Χανιά: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Στέλιο Νάκα. Είναι γεννημένος 27/1/1994 και αγωνίζεται με ευκολία τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στη επίθεση. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Ξάνθης ενώ έχει κάνει και 12 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Άρη Θεσσαλονίκης και Νίκη Βόλου”.

Ο Στέλιος Νάκας  είναι 21 ετών επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και από το 2012 ως το 2014 έπαιξε σε 12 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι του 2014 στον Ηρακλή Ψαχνών, έχοντας 6 συμμετοχές κι ένα γκολ, και τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισε στον Άρη, όπου έπαιξε σε 14 ματς και σημείωσε δυο γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι ο Νάκας πήρε μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, από την οποία έμεινε ελεύθερος, καθώς έπαιξε μόλις σε 2 παιχνίδια, σκοράροντας μια φορά, και πλέον θα είναι παίκτης του ΑΟ Χανιά.