Δημοσίευμα «επιστρέφει» τον Κάρλος Κάλβο στην Super League

Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να επιτρέψει ο Κάρλος Κάλβο, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, που αποχώρησε επισήμως το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα όταν και έληξε το διετές συμβόλαιό του αλλά τουλάχιστον τον τελευταίο ένα χρόνο στην Skoda δεν αγωνιζόταν λόγω δυσμένειας στην οποία είχε πέσει, βρέθηκε το τελευταίο εξάμηνο στην πατρίδα του.

Ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος στην Ουέσκα, όπου και αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι. Μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και δύο στο Κύπελλο, χωρίς μάλιστα να έχει βρει δίχτυα. Ο 31χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό αναζητεί ομάδα στην Ελλάδα για να επιστρέψει (στην Ξάνθη έμεινε τις σεζόν 2013-2015) και σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports, η Βέροια έχει κάνει την κίνησή της για να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ με τον Κάρλος Κάλβο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει επισημάνει στις δηλώσεις του μετά τα τελευταία τρία παιχνίδια της Βέροιας ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο προσθήκες. Ενός επιθετικού και ενός πλάγιου χαφ. Ιδίως επανέλαβε τις δηλώσεις μετά την λευκή ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Τις τελευταίες ημέρες το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των μεταγραφικών συσκέψεων της Βέροιας. Ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας και ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης «άναψαν» το πράσινο φως, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αξίζει να τονιστεί ότι η διοίκηση είχε ασχοληθεί και τον Ιούλιο με την απόκτησή του, αλλά τότε ο Κάλβο είχε προτιμήσει τον επαναπατρισμό. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε τους Ημαθιώτες πως θα πρέπει ο Κάλβο να λύσει το συμβόλαιό του με την Ουέσκα (εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι). «Κάτι που βάσει των λεγομένων του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να γίνει», καταλήγει το a-sports.