Συλλυπητήρια μηνύματα για Δημούδη από ΠΑΣΑΠ, ΠΑΣ Θράκες και Άθλο Ορεστιάδας

Μπορεί να συμπληρώνεται πέμπτο εικοσιτετράωρο από την απώλεια του Στέργιου Δημούδη, ωστόσο στα γραφεία της ΓΕΑ στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζουν να καταφθάνουν συλλυπητήρια μηνύματα από διάφορους συλλόγους της περιφέρειας αλλά και από την Αθήνα.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΛΟΣ  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  							 								   Ορεστιάδα 12-1-2016  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο τελευταίο από αυτά ήρθε από τον Άθλο Ορεστιάδας την Τρίτη. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου της Γ.Ε.Α. Στέργιου Δημούδη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό και καθιστά φτωχότερο τον χώρο που υπηρετούσε έντιμα, με αίσθημα ευθύνης, αρχές και αξίες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…», ανέφερε σε συλλυπητήρια ανακοίνωση ο Άθλος Ορεστιάδας.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και η επιστολή που απέστειλε ο σύλλογος της Ξάνθης ΠΑΣ Θράκες. «Παρακαλούμε όπως δεχθείτε και να μεταβιβάσετε τα λίπη μας και τα συλλυπητήρια μας για τον αδόκητο χαμό του φίλου και συνεργάτη,  σε εσάς και στους οικείους του», ανέφερε επιστολή που εστάλη από τον ΠΑΣ Θράκης στην ΓΕΑ και υπογράφεται από τον πρόεδρο του ξανθιώτικου συλλόγου Γιάννη Λαμπριανίδη και την γενική γραμματέα Μαρία Εμμανουηλίδου.

Όμως και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για το αδόκητο χαμό του προέδρου της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και πρώην προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. «Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Στέργιου Δημούδη, που την περασμένη Παρασκευή η καρδιά του σταμάτησε να “χτυπά” και σήμερα στην Αγία Κυριακή φίλοι και συγγενείς τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Μία ακόμη απώλειά για την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ, που δυστυχώς πενθεί το χαμό ενός ακόμη εκλεκτού μέλους της. Ευχόμαστε ο  Θεός  να αναπαύσει την ψυχή του αείμνηστου και να δίνει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…».