H επίσκεψη και το “δώρο” της Skoda Ξάνθη σε σχολείο της Ξάνθης (+photos)

Διαφορετικό ήταν το πρωινό της Δευτέρας για την ομάδα της Skoda Ξάνθη.

Αντιπροσωπεία παιχτών και ο team manager Γιώργος Κασναφέρης επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο Ερασμίου και είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων, μοιράζοντας χαρά και παίρνοντας δύναμη από τα παιδιά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις 23 Οκτωβρίου ο ΠΣΑΠ μαζί με την ομάδα της Ξάνθης είχαν επισκεφθεί σχολεία του Νομού όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα.

Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αρχηγών της Ξάνθης για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ερασμίου, τον οποίο παράδωσαν οι Κώστας Φλίσκας, Μανώλης Μπέρτος, Χρήστος Λισγάρας και Πέτρος Ορφανίδης στη Διεύθυνση του Σχολείου. Ο εκ των αρχηγών Κώστας Φλίσκας στη σύντομη ομιλία του μετά τον χαιρετισμό του Γιώργου Κασναφέρη, ευχαρίστησε κι αυτός από την πλευρά του τον ΠΣΑΠ για την αποδοχή του αιτήματος κι ευχήθηκε να αξιοποιηθεί από τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου τόνισε πως είναι στις προθέσεις του Δήμου να πραγματοποιήσει μία αντίστοιχη ενέργεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Skoda για την παρουσία της σε σχολεία του Νομού.

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο.