Γ’ Εθνική: Μετά την διάλυση του Εθνικού Σερρών συνεχίζει στην… Κρήτη ο Γκουτζέλας

Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο πρωην πορτιέρο του Έβρου Σουφλίου Γιάννης Γκουτζέλας, αφού μετά την διάλυση του Εθνικού Γαζώρου, θα συνεχίσει στην Επισκοπή, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτηση του ανήμερα της εορτής.

Ο 24χρονος Λήμνιος τερματοφύλακας ο οποίος στον Έβρο Σουφλίου, αγωνιστηκε στο πρώτο εξάμηνο την περσινή σεζόν για να συνεχίσει στον Πιερικό, έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Σερρών στον οποίο και αγωνιζόταν από το καλοκαλιρι, εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου στην οποία και θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Γκουτζέλα. Ο νεαρός τερματοφύλακας που κατάγεται από τη Λήμνο (έχει γεννηθεί στις 28/4/1992) κι έχει ύψος 1.94 και βάρος 86κ., προέρχεται από την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας. Προηγούμενες ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι, ο Μακεδονικός, ο Μανδραϊκός, ο Ηρακλής, η Λήμνος, ο Έβρος Σουφλίου και ο Πιερικός
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών αναμένεται να αποτελέσει εναλλακτική λύση του Θανάση Γεωργίου κάτω από τα γκολπόστ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση των Κρητικών αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα προκειμένου να συμπληρώσει την τριάδα.