Συγκλονισμένος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από την απώλεια του Στέργιου Δημούδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του προέδρου της ΓΕΑ και πρώην παράγοντά του εξέδωσε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημούδης είχε υπηρετήσει από την θέση του προέδρου αλλά και του ταμία το ΤΑΑ Εθνικός. Στην φωτογραφία αρχείου, από το 2002, εικονίζεται όρθιος δεξιά, στο γήπεδο του Κερατσινίου στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Φάρο για την σεζόν 2001-2002, οπότε και σφραγίστηκε η επάνοδος της ομάδας του Εθνικού στην Α1 Ανδρών.

Στην φωτογραφία εικονίζονται από πάνω αριστερά ο τότε προπονητής Γιώργος Τεκτονίδης, οι Γραμματικάκης, Ανδρεάδης, Μουστακίδης, Κίτσιος και Κούτρας, ο τότε έφορος του συλλόγου Πέτρος Αρχοντίδης και όπως προαναφέρθηκε ο ο Στέργιος Δημούδης, ενώ κάτω από αριστερά εικονίζονται οι Χατζής, Παναγόπουλος, Κρεούζης, Ανδραβίζος, Ζλατιλίδης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Η οικογένεια του ΜΓΣ Εθνικού είναι συγκλονισμένη από την είδηση του ξαφνικού χαμού του Στέργιου Δημούδη. Όλοι μας, με βαθιά θλίψη, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ξαφνικά και άδικα καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε έναν άνθρωπο που για σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια το τμήμα βόλει του Εθνικού και μοιραστήκαμε μαζί του όμορφες στιγμές.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας και στους ανθρώπους τηςΓυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης, ομάδα που αγάπησε και μέχρι το τέλος διετέλεσε πρόεδρός της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…