Άλλαξε προπονητή μέσα στις γιορτές ο Θρακικός Μητρουσίου

    Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε μέσα στις γιορτές η ομάδα του Θρακικού Άνω Μητρουσίου, η οποία εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών φτάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στην Δ’ Εθνική.

    Μπορεί αρχικά  να κυκλοφόρησε πως ο Άκης Τσιφτελίδης θα είναι ο προπονητής του Θρακικού από το 2016, ωστόσο αυτός που τελικά θα βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας από το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι ο εικονιζόμενος στην φωτο του serresgoal Γιώργος Παπαδόπουλος!

    O έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να αφυπνίσει την ομάδα των «Θρακιωτών», που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να προσπαθήσει να αποφύγει έστω μέσω των play out τον υποβιβασμό.

    Μάλιστα ήδη είναι και αναζήτηση παικτών προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην δράση μετά από κάποιο διάστημα αποχής από τους πάγκους έχοντας φυσικά όρεξη για δουλειά και μία δύσκολη αποστολή μπροστά του.