ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αργοπορία μιας ώρας στο Αστέρας Καβάλας – Έβρος Σουφλίου! Ημέρα φιλοξενουμένων στα άλλα ματς της 9ης αγωνιστικής

Μέρα των φιλοξενουμένων μπορεί να χαρακτηριστεί η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών, καθώς τέσσερις ομάδες πήραν το διπλό στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που διεξήχθησαν.

Το τελευταίο χρονικά ήταν αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αστέρα Καβάλας και τον Έβρο Σουφλίου, αλλά ενώ ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 8.00 άρχισε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μιας ώρας.

Στο γήπεδο των Ποταμουδίων είχαν μαζευτεί όλα τα παιχνίδια και η καθυστερημένη λήξη στο πρώτο δημιούργησε ντόμινο καθυστερήσεων και στα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα στο Αστέρας – Εβρος Σουφλίου να αργήσει να ξεκινήσει και η ολοκλήρωσή του να αναμένεται περίπου μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα.

Νωρίτερα ωστόσο οι Αρίωνας Ξάνθης και Φιλία Ορεστιάδας αποχώρησαν με νίκες από την Καβάλα, ενώ στα εβρίτικα ντέρμπι είχαμε νίκες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Διδυμότειχο και της Θύελλας Φερών επί της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής (μόλις ολοκληρωθεί και το τελευταίο θα έχουμε νέα ανάρτηση, μαζί με την βαθμολογία):

Ηρακλής Αγ. Ιωάννη – Αρίων Ξάνθης 32-46

Πάνθηρες Καβάλας – Φιλία Ορεστιάδας 43-56

Αστέρας Καβάλας – Έβρος Σουφλίου (Ξεκίνησε στις 21:00, με καθυστέρηση μίας ώρας)

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φερών 64-71

Σπάρτακος Διδυμοτείχου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 49-69

Ρεπό: Αίας Κομοτηνής