Ξεκίνησε… δημοσιογραφική καριέρα ο Μπεκιάρης (+video)

Τα… πρώτα του βήματα στην δημοσιογραφία κάνει πλέον ο Θοδωρής Μπεκιάρης. Ο έμπειρος ακραίος της Κύζικου (με μεγάλο παρελθόν στην Θράκη ως παίκτης του ΑΟ Ορεστιάδας και παλιότερα της ΑΕ Κομοτηνής) μετά τη νίκη-πρόκριση στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα για το Κύπελλο έπιασε το μικρόφωνο του… ΑΡΤ ξεκινώντας μια νέα καριέρα.

Μπορεί το βόλεϊ να είναι η ζωή του και να έχει πανηγυρίσει άπειρες επιτυχίες στα γήπεδα, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για ένα restart και μία νέα αρχή. Και με δεδομένο πως ο αθλητισμός-όσο και να μην το παραδέχονται οι παίκτες- έχει ημερομηνία λήξης, ο Θοδωρής Μπεκιάρης φρόντισε να ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στην δημοσιογραφία!!!

Ο έμπειρος παίκτης της Κύζικου μετά την πρόκριση επί του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη έδειξε πως μπορεί να σταθεί και ως… ρεπόρτερ παίρνοντας συνέντευξη από τον Ανδρέα Πεφάνη. Βέβαια ok, χρειάζεται ακόμη λίγα μαθήματα, όπως σημειώνει ο Δημήτρης Αρβανιτίδης στο VolleyPlanet, αλλά για πρώτη απόπειρα καλός ήταν. Δείτε το βίντεο με τον ρεπόρτερ “Μπέκ” επί το έργο…