ΕΠΣ Ξάνθης: Πενταπλή ενίσχυση για την Ένωση Ελπίς Σουνίου!

Δυναμικά μπαίνει το 2016 η Ένωση Ελπίς Σουνίου που προχωρά στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών που θα την ενισχύσουν άμεσα, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χουπτέρη να περιμένει καλύτερη πορεία στο δεύτερο μισό της σαιζόν.

Η ομάδα του Σουνίου που μετά απο 11 παιχνίδια έχει συλλέξει μόλις 6 βαθμούς(3 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες), έχοντας βέβαια ξεκινήσει και με -4 βαθμούς απο πέρσι, με τον προπονητή της ομάδας και την διοίκηση να αναμένουν σαφέστατα καλύτερη πορεία στην συνέχεια για τον σύλλογο που με βάση την εικόνα που έχει δείξει σίγουρα η βαθμολογία την αδικεί(Θυμηθείτε την βαθμολογία ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν για την καλύτερη παρουσία στον δεύτερο γύρο, αλλά και το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Σουνίου για να παρουσιαστεί καλύτερη προχώρησε σε δυναμική ενίσχυση με την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα Ελπίδα απέκτησε τον τερματοφύλακα Νίκο Χουπτέρη απο την Ασπίδα Πηγαδίων, τον αμυντικό Γιώργο Ρόϊδο απο τον Άρη Αβάτου, τον μέσο Αλέξη Δαλακούρα απο την Ασπίδα Πηγαδίων, τον επίσης μέσο Κώστα Μπουτσόνη απο τον ΑΠΟΞ και τον επιθετικό Μίμη Τολμίδη απο το Παρανέστι Δράμας