Μοιράζει χρήματα ο Δήμος Ορεστιάδας στους αθλητικούς συλλόγους! Η ανακοίνωση του δημάρχου και οι προϋποθέσεις…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δήμος Ορεστιάδας με την οποία καλείται τα αθλητικά σωματεία του Δήμου ναγνωστοποιήσουν το ετήσιο πρόγραμμα δράσης τους, ωστε να συμπεριληφθούν στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου για το 2016 (κοινώς να πάρουν επιδοτήσεις).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Ορεστιάδας (στην φωτό αρχείου, από την παρουσία του στον αγώνα που έγινε στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά με τον Γ. Κυλίτση):

Ο Δήμος Ορεστιάδας καλεί όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου να γνωστοποιήσουν εγγράφως μέχρι και 8/1/2016 το ετήσιο πρόγραμμα δράσης τους για το έτος 2016, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου Ορεστιάδας έτους 2016.
Βασική πολιτική πλατφόρμα στον τομέα του πολιτισμού της δημοτικής αρχής αποτελεί η ευρεία διάδοση του αθλητισμού και του πολιτισμού, η συμβολή στην πνευματική – εκπολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη, η διατήρηση και προαγωγή της υγείας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.
Τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αυτών των δραστηριοτήτων με στόχευση κυρίως στα παιδιά και στους νέους.
Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το σύνολο των παραπάνω σωματείων – συλλόγων έχει σκοπό να ενθαρρύνει το έργο τους, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περιορίζουν κάθε χρόνο και περισσότερο την οικονομική συμμετοχή του Δήμου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Μαυρίδης Βασίλειος

Δήμαρχος Ορεστιάδας»