Τόρο και Σταυρακάρας στο Άγιον Όρος παρέα με Αβραάμ και Σωκράτη (+photos)

Ημέρες ξεκούρασης  για όλους και ιδιαίτερα για τους ποδοσφαιριστές και μια καλή ευκαιρία να βρεθούν οι παλιόφιλοι που παίζουν στο εξωτερικό και ανταμώνουν μόνο στα γήπεδα.

Έτσι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης,  που παρεμπιπτόντως θα βαφτίσει το Σάββατο στην Αθήνα  το παιδί του Αβραάμ, βρέθηκαν στη σκήτη Θωμάδων, μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και toro-stavrakaras-agionoros02τον Γιάννη Μανιάτη.

Στην κεντρική φωτό μπορείτε να δείτε τον Βασίλη Τοροσίδη με τον Ξανθιώτη κουμπάρο του και σπουδαίο παράγοντα  του μπάσκετ Πάνο Σταυρακάρα και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Όπως μεταφέρει ο Στέφανος Λεμονίδης στο Sport24, οι τέσσερίς τους πέρασαν στις αρχές της εβδομάδας δυο ημέρες ξεγνοιασιάς, με γαλήνη,  στο Άγιον Όρος. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο δεξιά  με τα δυο… κουμπαράκια, τον Τόρο και τον Σταυρακάρα, σε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Όλοι τους μεσοβδόμαδα  επέστρεψαν στις οικογένειες τους, να γεμίσουν τις μπαταρίες και να ξεκινήσουν πάλι  τις προπονήσεις στις ομάδες τους. Ειδικά ο Τόρο εμφανίστηκε και στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ακαδημίας του Άρη Πετεινού, που ως γνωστόν έχει ιδρυθεί από την οικογένειά του και φέρει το όνομα του αείμνηστου πατέρα του (δείτε πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση με ένα κλικ ΕΔΩ).

Οι τέσσερις είναι συμπαίκτες στην Εθνική αλλά και πολύ καλοί φίλοι. Ο Ξανθιώτης άσος της Ρόμα, ο Αβρράμ που βρίσκεται στην Κίνα αλλά και ο ηγέτης της άμυνας της Ντόρμουντ συνδέονται  με κουμπαριές, ενώ στην παρέα προστέθηκε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού που οδεύει για το εξωτερικό. Τόρο, Αβραάμ, Σωκράτης και Μανιάτης πρόκειται ίσως για την κορυφαία ελληνική τετράδα αμυντικών τα τελευταία χρόνια…

 width=
Η κορυφαία ελληνική τετράδα αμυντικών, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης με τον γέροντα Θωμά.