Η ολόγυμνη φωτογράφιση της Ελένης Χατζίδου και του Άρη Σοϊλέδη για καλό σκοπό και… το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά πέταξε τα ρούχα του για καλό σκοπό! Ο λόγος για την αλεξανδρουπολίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη που πόζαραν ολόγυμνοι και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον αντικριστά.

eleni-xatzidou-aris-soiledis-500Η τραγουδίστρια κρατούσε με το ένα χέρι το στήθος της και παράλληλα κοιτούσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS, με σλόγκαν «Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

Ο έρωτας καλά κρατεί για τους δύο, που μετά την κοινή προσωπική ζωή αποφάσισαν να περάσουν στο επόμενο στάδιο με μια κοινή, γυμνή φωτογράφιση που φιλοξενείται στις σελίδες του Down Town.

Η Ελένη και ο Άρης φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια κατά του AIDS με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει και με το παραπάνω. Οι δυο τους χάρισαν στο κοινό μία από τις πιο καλαίσθητες φωτογραφίες του τεύχους και δεδομένου ότι διαθέτουν εξαιρετικά κορμιά το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβασε τη λήψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου δούλευε χρόνια στο εργαστήριο του AIDS στο νοσοκομείο της Αλεξανδρουπολης. Απο μικρή μου έμαθε την έννοια της πρόληψης και τα πάντα γύρω απ’ αυτό. Τη θυμάμαι όμως να απαντάει και στις απορίες μου μιας και άκουγα διάφορα και ήταν όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου… “Μη φοβασαι”, μου έλεγε, “όμως να αγκαλιάσεις τους ανθρώπους… Με αγκαλιά δεν κόλλησε κανένας τίποτα… μόνο αγάπη…”. Ενημερώσου».

Στο ίδιο τεύχος, όπως έχει επισημάνει σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS, έχει φωτογραφηθεί και ο αλεξανδρουπολίτης βολεϊμπολίστας Γρηγόρης Κοντοστάθης (κλικ ΕΔΩ).

 /></p>
</div>
<div class=