Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το μεγάλο ντέρμπι του Έβρου

Για διαφήμιση του βόλεϊ αλλά και λάθη από τους διαιτητές έκαναν λόγο οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Ορεστιάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που βρήκε θριαμβευτή στο ντέρμπι του Έβρου τον Εθνικό.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Ήταν μία διαφήμιση για το βόλεϊ. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων.Φεύγω χαρούμενος που πήραμε τους δύο βαθμούς. Θα ήταν αδικία να μην κερδίσουμε. Παίξαμε αρκετά καλά με εξαίρεση το 1ο σετ. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε το ματς και με 3-1 σετ. Δεν θέλω να είμαστε πλεονέκτες, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε. Έγιναν λάθη από τους διαιτητές στο 5ο σετ, δύο εις βάρος μας και ένα υπέρ μας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο και να έχουμε ένα καλύτερο 2016».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ σχολίασε από την πλευρά του: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δύο βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τον αγώνα με τη Σύρο και τη δύσκολη επιστροφή χάσαμε πολύ ενέργεια. Ο Εθνικός έπαιξε καλά, εμείς κάναμε λάθη και μείναμε από ενέργεια. Οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη. Και στη Σύρο και σήμερα εδώ έκαναν εις βάρος μας πολλά λάθη. Εμείς δουλεύουμε στο γήπεδο για να διεκδικούμε τους βαθμούς και όχι για να τους χάνουμε από την διαιτησία».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο… μέλλων γαμπρός κεντρικός της Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη αλλά και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Έτσι όπως χάσαμε μας πονάει περισσότερο. Κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το 3ο σετ όπου είχαμε προβάδισμα με 3 πόντους και να πάρουμε τη νίκη νωρίτερα».

Τέλος, ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής ανέφερε: «Κάναμε μία καλή νίκη αλλά έγιναν πολλά λάθη από τους διαιτητές. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και στον Β΄γύρο θα πάμε καλύτερα. Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους».