Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας οι παίκτες του ΑΟΟ! Το έριξαν στους… χορούς πριν το ντέρμπι με τον Εθνικό!!!

Την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φίλους της ομάδας και να τους προσκαλέσουν στο ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είχαν οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο περίπτερο της ομάδας στην κεντρική πλατεία της πόλης συμμετέχοντας και οι ίδιοι στις εορταστικές εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως”.

http://www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2015/12/23/aoo-xoros-2.jpgΛίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι του Έβρου, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος αλλά και η αγωνιστική δράση για το 2015, οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας φρόντισαν να…. “ζεστάνουν” τους φίλους της ομάδας, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στην πόλη.

Ετσι λοιπόν, οι αθλητές του ΑΟΟ επισκέφθηκαν το περίπτερο που έχει στήσει η ομάδας στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος του Βορείου Έβρου. Δεν ήθελε και πολύ, όπως γίνεται αντιληπτό, να γίνουν… «ένα» με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των “πράσινων” φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους αθλητές αποδεικνύοντας το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ κατοίκων και ομάδας, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ορεστιάδας.

http://www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2015/12/23/aoo-xoros-1.jpgΜάλιστα όταν το κέφι άναψε για τα καλά οι παίκτες της Ορεστιάδας χόρεψαν παραδοσιακούς Θρακιώτικους χορούς με τους Αμπουϊλα, Χήρα, Οικονόμου, Γκούσταφσον, Βουκασίνοβιτς και Μίλιτς να μαθαίνουν γρήγορα τα… “βήματα” από τους Κωνσταντινίδη, Σκαρλατίδη και Πεντίδη που ανέλαβαν στην αρχή τον ρόλο των δασκάλων.

Όλοι μαζί πέρασαν μιαν όμορφη βραδιά, αλλά δεν το ξενύχτησαν κιόλας. Κόσμος και παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τετάρτης (18:00, LIVE ThrakiSportS) στο “Νικόλαος Σαμαράς” και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την αισιοδοξία και την ελπίδα να είναι νικηφόρος και να κάνουν όλοι καλές γιορτές…