Photos: 60 κλικ από την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη Πετεινού παρουσία Βασίλη Τοροσίδη

Ανταπόκριση απο την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “Elisso” πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ομάδας του Άρη Πετεινού μαζί με την Ακαδημία “Ευστάθιος Τοροσίδης” του συλλόγου. και την παρουσία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Βασίλη Τοροσίδη που όπως ήταν λογικό ήταν πόλος έλξης για τα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θέλουν να καθιερώσουν οι ιθύνοντες του Άρη Πετεινού στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν στο εορταστικό κλίμα οι μελωδίες της χορωδίας του Κοινωνικού Κέντρου “Σταύρος Χαλιορής”, πρόεδρος της οποίας είναι ο παλαιός πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Παραστατίδης.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε η φυσιοθεραπεύτρια και εκτελών χρέη γραμματέας της Ακαδημίας Αλεξία Σπανού, για να ακολουθήσει ο λόγος του προέδρου του συλλόγου  Φίλιππου Παραστατίδη που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στον σύλλογο και την πορεία του, για να ευχαριστήσει εν συνεχεία όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ τόσο της αντρικής ομάδας όσο και της Ακαδημίας ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και την παρουσία και προσφορά του Βασίλη Τοροσίδη.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, που μαζί με τους κ. Ζουρνατζίδη, Κουτσουρλή και Δαλακούρα εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Ξάνθης στην εκδήλωση, ο κ. Πανίδης αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Βασίλη αλλά και την σημαντικότητα της προσφοράς του συλλόγου. Μάλιστα προσέφερε ως δώρο στην ομάδα το πρώτο φύλλο αγώνος απο την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Άρη Πετεινού.

Ακολούθησε ο λόγος του Υπέυθυνου της Ακαδημίας Αθανάσιου Δελή που έκανε αναφορά στην καριέρα και τον ρόλο του Βασίλη Τοροσίδη στον σύλλογο, μάλιστα να σημειώσουμε πως ο κ. Δελής τιμήθηκε απο τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας για τον σημαίνοντα ρόλο του και την μεγάλη προσφορά του στα παιδιά τους.

Ακολούθως τον λόγο πήρε το μεγάλο καμάρι του Πετεινού ο Ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμα και αρχηγός της Εθνικής ομάδας Βασίλης Τοροσίδης που αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενο και υπερήφανο τον κάνει η κατάμεστη αίθουσα και τα πολλά μικρά παιδιά της Ακαδημίας, αλλά και το γεγονός πως ήδη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου αγωνίζονται πληθώρα παιδιών της Ακαδημίας,τονίζοντας πως δικός του αλλά και της διοίκησης στόχος είναι στα επόμενα χρόνια ο σύλλογος να απαρτίζεται κατά βάση από μέλη της Ακαδημίας “Ευστάθιος Τοροσίδης” . Αξίζει να αναφέρουμε πως ο “Τόρο” βρέθηκε στην Ξάνθη αποκλειστικά για την εκδήλωση.

Εν συνεχεία έγινε σύνδεση μέσω skype με το μέλος της διοίκησης Δημήτρη Ασλανίδη που βρίσκεται στην Κύπρο, για να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις δύο νεαρών ποδοσφαιριστών των Ραφαήλ Δασκαλόπουλο που ήταν μέλος της Ακαδημίας και τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκεται και στην αντρική ομάδα καθώς είναι ο πρώτος σε παρουσίες σε προπονήσεις του συλλόγου ενώ τιμήθηκε και ο Αιμίλιος Ρέβης που είναι ο πρώτος σε συμμετοχές. Οι δύο ποδοσφαιριστές παρέλαβαν απο μία φανέλα της Ρόμα, φυσικά του Τοροσίδη, την βράβευση στον Δασκαλόπουλο την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και στον Ρέβη ο Βασίλης Τοροσίδης.

Τέλος πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δύο τυχερούς που θα έβγαιναν απο την διαδικασία  να πάρουν δώρα προσφοράς ενός επίσης σπουδαίου Πετεινιώτη του Σάββα Παραστατίδη, αρχιτέκτονα λογισμικού που ζει στην Αμερική και εργάζεται στον παγκόσμιο κολοσσό της “Facebook”. Οι δύο τυχεροί ήταν ένα μέλος της Ακαδημίας που κέρδισε ένα τάμπλετ και ένα μέλος της αντρικής ομάδας που κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο, μάλιστα να τονίσουμε πως το κινητό κέρδισε ο 14χρονος Νίκος Τονικίδης που είναι μέλος της αντρικής ομάδας του Άρη Πετεινού.

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης ο “Τόρο” κατακλύστηκε απο μικρούς και μεγάλους που ήθελαν ένα αυτόγραφο αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον Ξανθιώτη αμυντικό να δείχνει να το διασκεδάζει. Ενώ παράλληλα όλα τα μέλη της Ακαδημίας και της αντρική ομάδας παρέλαβαν απο μία αναμνηστική κούπα με το σήμα της ομάδας και ένα μπρελόκ, προσφορά της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Συνεργώ Κοινωνικά” που αποτελείται απο μια ομάδα ανέργων.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…