Μεικτές Ομάδες: Δεύτεροι οι Νέοι της Θράκης που κέρδισαν τον Έβρο

Με νίκη αποχαιρέτησαν το 2015 αλλά και την Α’ φάση του πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων Νέων η ΕΠΣ Θράκης που κέρδισε την ομάδα της ΕΠΣ Έβρου με 2-0 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση πίσω απο αυτή της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νέους της ΕΠΣ Θράκης  Αζήζ Τζεβδέτ που σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Χασάν Χουσείν, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Περισκόπιο”, ο Αζήζ άνοιξε το σκορ στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ούτε το σουτ του Καρακασίδη ούτε του Μαχμούτογλου κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κυνηγόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού απείλησαν στο 58′ με σουτ του Πετρίδη κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν στο 61′ ο Τζεβδέτ Αζήζ με νέα εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Την συνάντηση διηύθυνε ο Χρήστος  Κακουλίδης με βοηθούς τους Οσκάν Ράϊφ και Παράσχο Καραγεωργίου της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(Σπ. Κουτσογιάννης): Κυνηγόπουλος, Δροσίδης(75′ Σαλήχ), Πετρίδης, Μεχμεταλή, Χουσείν Ανούλ, Μολλά Μουσταφά(70′ Δημητρίου), Μεχμέτ Νετζατή(57′ Μυστικός), Ντογκοπόλοβ, Μιντιούρης, Χουσείν Χιλμή, Αζήζ Τζεβδέτ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ(Αθ. Ζησίδης): Συριτούδης, Τζουμάκας, Εμίνογλου, Αλεξανδρίδης, Ιγνατιάδης, Σαγκιρίδης, Καρακασίδης, Αλεμτίδης, Μαχμούτογλου, Πρίπος(60′ Γκορίτσα), Σιπάκης(59′ Χασάνογλου)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

1.ΕΠΣ Ξάνθης  12(9-1)

2. ΕΠΣ Θράκης  3(2-6)

3. ΕΠΣ Εβρου  3(2-6)