Γ’ Εθνική: Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Αμέτ Ερκάν

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο επιθετικός της ομάδας Αμετ Ερκάν που το καλοκαίρι άφησε τον Έβρο Σουφλίου για να να έρθει λίγο νοτιότερα.

Ο Κομοτηναίος επιθετικός και πρώτος σκόρερ πέρυσι τουΈβρου Σουφλίου με 10 τέρματα στην Γ’ Εθνική,  αποτελεί (οχι επίσημα) παρελθόν και από την ομάδα του Εθνικού, αφού συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης να λύσουν κοινή συναινέση το συμβόλαιο του.

Ο Ερκάν, φέτος δεν είχε την περσινή πορεία που είχε στο Σουφλί, αφού τις περισσότερες φορές χρησιμοποιήθηκε από τον πάγκο, καθώς ο προπονητής του Κώστας Βουρδόγλου χρησιμοποιούσε σχήματα χωρίς το βασικό φορ περιοχής, όπως είναι ο 28χρονος επιθετικός. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή σχέση ανάμεσά τους.

Στις 14 συμμετοχές που είχε ο Ερκαν στο Εθνικό αγωνίστηκε βασικός σε 6 αγώνες, κυρίως εντός έδρας, επιτυγχάνοντας δύο τέρματα. Πληροφορίες από την Ροδόπη τον στελνουν στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών που φέτος στοχεύει πολύ ψηλά και αν είναι εφικτό μέσω μπαράζ να πάρει την άνοδο για την Γ’ Εθνική, αλλά και άλλων ομάδων του νομού.

Ωστόσο φήμες φέρνουν και άλλους παίχτες της ομάδες να σκέφτονται την αποχώρηση από τον Εθνικό, βλέποντας οτι ο στόχος της παραμονής ολοένα και απομακρύνεται περισσσότερο.

Πλέον ο Εθνικός που βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση, επτά βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού χρειάζεται επιθετικό, ο οποίος ίσως είναι ο Νίκος Γκαϊδατζής που προπονείται με την ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Δόξα Δράμας.

Επόμενο παιχνίδι για τον Εθνικό είναι το νέο έτος και συγκεκριμένα ο κρίσιμος αγώνας για την 18η αγωνιστική με την Κοζάνη στις 10 Ιανουαρίου και μέχρι τότε αναμένεται πολλά να ξεκαθαρίσουν για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης.