ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Θράκης πραγματοποιήθηκε στις Σάπες όπου Ελπίδα Σαπών και Δόξα Σώστη αναδείχθηκαν ισόπαλες το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 1-1. Επρόκειτο για ένα αποτέλεσμα ου δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες καθώς έμειναν αρκετά πίσω στην βαθμολογία στο κυνήγι της κορυφής.

Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις καθώς έλειπαν οι φοιτητές που ταξίδεψαν στις πατρίδες τους για τις εορτές των Χριστουγέννων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των απουσιών ήταν εμφανές στην ομάδα του Σώστη καθώς έλειπαν βασικοί ποδοσφαιριστές.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Παρατηρητής», το παιχνίδι γενικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ήταν άτονο και με λίγες καλές φάσεις. Η Ελπίδα Σαπών είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού  ωστόσο δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε ουσία απέναντι στους φιλοξενούμενους που έπαιζαν με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Η Δόξα Σώστη προηγήθηκε με  γκολ του Βαγενά στο 36΄μετά από λάθος της άμυνας της Ελπίδας. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση που ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραμπάτσιου, καθώς πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Σώστη, ο Λιάρος μέσα στην μικρή περιοχή έκανε ένα σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βοινιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σώστη για 74 λεπτά έπαιξε με 10 παίχτες καθώς στο 16΄ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης απέβαλε τον Ευαγγέλου απευθείας με κόκκινη κάρτα διότι τον εξύβρισε. Τέλος, να τονιστεί ότι παρά τον λαμπερό ήλιο,  το κρύο ήταν αρκετό τσουχτερό, κάτι που επηρέασε την προσέλευση του κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Σαπών, που δεν ξεπέρασε  τα 30 άτομα.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Αράπογλου, Παπαχατζής, Μακίδης, Παναγιωτόπουλος (87’ Τσιτσεράκης), Ρούφος, Δημόπουλος, Αραμπατζής (79’ Πασσάς), Καραθανάσης Αθ., Γρίβας, Καραμπάτσιος, Λιάρος.
ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Καμενίδης): ΧατζηΙσαάκ, Μαρινέλλης, Τέφος, Μπασιάς, Βοϊνιάδης, Γιαννόπουλος, Βαγενάς, Σερίφης, Τεκελής (68’ Γκασδάρης), Ευαγγέλου, Καρπούζης.