Συνεδριάζει την Πέμπτη η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης και οργανώνει… προπονήσεις παλαιμάχων

Σε συνεδρίαση καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 17/12/2015 και ώρα 20.30 το βράδυ στα Γραφεία της Λέσχης.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης και έχει ως θέματα στηγν ημερήσια διάταξη τις «Κάρτες διαρκείας ομάδων», το «5ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ» και τις «Δράσεις της Λέσχης».

Επίσης, το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του ενημερώνει  ότι οι προπονήσεις των παλαίμαχων του βόλεϊ της πόλης θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, 21.00 με 22.30 το βράδυ,  στο Κλειστό Γυμναστήριο ”Μανέας” που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η αναχώρηση των παλαιμάχων τις ημέρες των προπονήσεων θα γίνεται από τα Γραφεία της Λέσχης Πετοσφαίρισης (όπισθεν του Παλαιού Κολυμβητηρίου) στις 20.45 το βράδυ, δηλαδή ένα τέταρτο πριν την έναρξη της προπόνησης.
«Είναι μια ευτυχής κατάληξη των προσπαθειών του Δ.Σ. της Λέσχης ώστε να βρεθεί προπονητική ώρα και να συνεχιστεί η πολύ ωραία συνάντηση των παλαιμάχων για παιχνίδι και διασκέδαση μετά το εξαιρετικό καλοκαίρι με τις προπονήσεις στο Beach Volley», επισημαίνει η Λέσχη.