ΕΠΣ Έβρου: Άνετη πρόκριση του Έβρου Σουφλίου επί της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου

Σε αγώνα για την τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, η Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου που δήλωσε ως έδρα το γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου αντιμετώπισε τον Έβρο Σουφλίου που είχε ρεπό για την Γ’ Εθνική, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να επικρατούν στο ρελάντι με 0-3.

Η ουραγός ομάδα της Α’ κατηγορίας πάλεψε τον αγώνα αλλά η ανωτερότητα του Έβρου ήταν εμφανής και η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει της Κυριακής, όπου φιλοξενείται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τον Άρη, σε έναν αγώνα θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο αλλά και το 2015.

Το Σουφλί παρά την μαχητικότητα των αντιπάλων του άνοιξε το σκορ στο 38′ με τον Θεοχάρη Λουιζίδη που σκόραρε στην επαναφορά με όμορφο σουτ ύστερα από χαμένο αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Λίτσκας και εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στο δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

Ο Έβρος εκανε στο 78′ το 0-2 με μακρινο σουτ του Ζιγκεριδη που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Δραγανίδης στις καθυστερησεις.

ΈΝΩΣΗ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ: Αραμπατζής, Τσιπουργκενούδης, Μπιζιμανούδης, Μπάτζιος, Παναγιωτάκος, Καμπουρούδης, Πουρζιτίδης, Καρράς, Λάζος, Κονακλής, Πιτσέκης

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Θυμιανίδης, Αλεξίου, Λειβαδιώτης, Λουϊζίδης Θ., Χατζάκος, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Χιζανασβίλι Λίτσκας, Πιτσόκος, Λουϊζίδης Χ.