Δύο μετάλλια οι αθλητές του Πρόμαχου Ορεστιάδας στο 6th Hereya Open της Σόφιας

Δύο Αθλητές του συλλόγου Πρόμαχος Ορεστιάδας, μέλη της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας, συμμετείχαν με την αποστολή της και κατάφεραν να διακριθούν στο Διεθνές Πρωτάθλημα 6th Hereya Open 2015 που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (12 και 13 Δεκεμβρίου).

Ο Κωνσταντίνος Αραμπατζής μετά απο τρεις δυνατές αναμετρήσεις κατέκτησε την 1η θέση – Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων -48 κιλά. Ο Γιώργος Γκοτζαμάνης μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε πριν λίγες μέρες στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Παίδων, κατάφερε και πάλι να διακριθεί κατακτώντας την 3η θέση – Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορια Παίδων -52 κιλά, χάνοντας τον τελικό απο τον αθλητή της Εθνικής Ομάδας του Ιραν στον “χρυσό πόντο”.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 1.100 αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τερέν και όπως γίνεται αντιληπτό, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Με ανακοίνωσή τους, το Δ.Σ. και οι δύο Προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Πρόμαχος Ορεστιάδας συγχαίρουν τους δύο αθλητές τους για την συμμετοχή και τη διάκριση τους.