ΕΠΣ Έβρου: Στροφή στο Κύπελλο (ελέω ρεπό) για τον Έβρο Σουφλίου, που παίζει εκτός έδρας αλλά στο… Σουφλί

Μπορεί την Τετάρτη να διεξάγεται η 16η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, προτελευταία για τον πρώτο γύρο, ωστόσο ο Έβρος Σουφλίου έχει ρεπό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ωστόσο δεν θα έχει αγωνιστικές υπχορεώσεις.

Δεδομένου ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι αγώνες της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, η διοργανώτρια αρχή έβαλε το ματς του Έβρου Σουφλίου με την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου την Τετάρτη.

Ως γηπεδούχος έχει οριστεί η ομάδα της Ένωσης, ωστόσο δήλωσε ως έδρα το γήπεδο «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου και έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε αυτό νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα έναρξης 2.45 καθώς υπάρχει πιθανότητα παράτασης και πέναλτι).

Υπενθυμίζεται ότι ο Έβρος Σουφλίου είναι η μοναδική ομάδα της Γ’ Εθνικής που έχει απομείνει στον θεσμό της ΕΠΣ Έβρου, μετά τον αποκλεισμό σοκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενείται στο Χαριλάου από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Με αυτόν τον αγώνα θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Έβρος Σουφλίου για τον πρώτο γύρο αλλά και γενικά για το 2015.