Πανζουρλισμός και στα πρακτορεία της Θράκης για το τζακ ποτ των 15 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Κοσμοσορροή παρατηρείται από το πρωί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, και την Θράκη, καθώς το Τζόκερ μοιράζει πάνω από 15 εκατ. ευρώ μετά από τόσα συνεζόμενα τζακ ποτ.

Όποιος περνάει για παράδειγμα από Lucky Center που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, θα δει κόσμο και κοσμάκη να έρχεται και να δοκιμάζει την τύχη του. Σε μια ημέρα όπως η Κυριακή, που συνήθως ο κόσμος ασχολείται με το Στοίχημα, αυτήν την ημέρα κυριαρχεί το τζόκερ. Μάλιστα, παίζουν όλες οι ηλικίες, από φοιτητές μέχρι μεγάλους, όπως επίσης και γυναίκες που συνήθως δεν δοκιμάζουν την τύχη τους τόσο συχνά όσο οι άνδρες.

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Κομοτηνή. Για παράδειγμα, στο πρακτορείο του Σάκη Παντούλη υπάρχει σαφής αύξηση της κίνησης τις τελευταίες ημέρες, αλλά όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν τα ποσά που δίνει παίζει ο κόσμος. Εκεί που κάποιος πελάτης έδινε πέντε ευρώ, τώρα δοκιμάζει μεν την τύχη του, αλλά δίνοντας για παράδειγμα μόλις δύο ευρώ και δοκιμάζοντας έτσι την τύχη του.

«Οι στήλες φυσικά όσο μεγαλώνει το τζακ ποτ αυξάνονται, γιατί ο κόσμος παίζει με την ελπίδα να κερδίσει. Δεν θυμάμαι πάντως να έχει υπάρξει μεγαλύτερο τζακ ποτ», σημειώνει ο κ. Παντούλης, στο πρακτορείο του οποίου στην Κομοτηνή (είναι αυτό της κεντρικής φωτογραφίας του θέματος) πριν περίπου ένα χρόνο, στις 21 Δεκεμβρίου 2014, είχε πέσει πεντάρι, με το νικητή να παίρνει τότε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 167.000 ευρώ.

Την τύχη τους κυνηγούν και οι Εβρίτες. Στα πρακτορεία της Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου, του Σουφλίου αλλά και των μικρότερων πόλεων, όπου υπάρχουν, ο κόσμος γνωρίζει και το πολλαπλό τζακ ποτ και δοκιμάζει την τύχη του, αν και υπάρχουν και αυτοί που δηλώνουν ότι «αν είναι να κερδίσουμε, ας το κάνουμε και χωρίς τζακ ποτ, εξάλλου και ένα εκατομμύριο να κερδίζαμε δεν θα λέγαμε όχι».

Το ποσό που μοιράζει η πρώτη κατηγορία είναι 15,5 εκατομμύρια ευρώ. Τελευταίος νικητής στην κλήρωση του τζόκερ υπήρξε στην κλήρωση 1644 στις 15 Οκτωβρίου. Η σημερινή είναι η κλήρωση 1661, δηλαδή έχουμε 16 συνεχόμενα τζακ ποτ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την κλήρωση της 6ης Νοεμβρίου 1997 μέχρι την τελευταία κλήρωση, σε πλήθος δηλαδή 1877 κληρώσεων ο αριθμός 37 έχει κληρωθεί τις περισσότερες φορές με τους 34 και 13 να ακολουθούν. Όσον αφορά τον αριθμό που η κληρωτίδα επιλέγει περισσότερο για «τζόκερ» το 6 και το 16 είναι πρώτα σε «προτιμήσεις».