LIVE η Γ’ Εθνική: Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Λαγκαδά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:30 Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ το pregame του ThrakiSportS για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Ωρα 14:38 Ήδη από το Σάββατο έχουμε ΑΟ Καβάλα- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-3 στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαγκαδάς, Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης, Άρης-Θύελλα Φιλώτα, Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός, ενώ ρεπό έχει η Δόξα Δράμας.

Ωρα 14:43 Ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 14 βαθμούς αντιμετωπίζει στο “Φώτης Κοσμάς” την ΑΠΕΛ που έχει επίσης στόχο την παραμονή και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θέλει να επανέλθει στις εντός έδρας νίκες μετά τις 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κοζάνη, και στις νίκες μετά από οχτώ αγώνες (τελευταια νίκη την 7η αγωνιστική στην Φλώρινα επί του Φιλώτα).

Ωρα 14:48 Σε πολύ δύσκολη θέση αλλά ανστρέψιμη αφού απομένει ένας ολόκληρος γύρος και περισσότερο ο Έβρος Σουφλίου που έχει μόλις 10 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλίταξιδέυει στην Πέλλα να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που και αυτός με 13 βαθμούς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ωρα 14:53 Στο “Φώτης Κοσμάς” η διαιτητική τριπλέτα είναι από την Θράκη και αποτελείται από τους Κουμπαράκη (Θράκης), Χατζημωυσιάδη και Κούλα (Ξάνθης), ενώ στην Κρυα Βρύση διαιτητες της συνάντησης θα είναι οι Αγγελούδης, Νίκζας και Μάνος από την Λάρισα.

Ωρα 15:01 Έναρξη αγώνων

Ωρα 15:03 Στην Αλεξανδρούπολη  οι ενδεκάδες:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕξ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν, Τσέκος, Γωνιάδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαίτης, Πολίτης, Σακαλής, Λαβιδάς, Καρασταύρου, Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος, Βεϊδαμενίδης, Κραββαρης, Λεμονής.

Ωρα 15:08 Στην Κρύα Βρύση οι ενδεκάδες:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δ. Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ., Δανιηλίδης, Μπρέγου, Βοτάρης, Σέρα, Κίτσας, Παπαδόπουλος Στ., Καρυπίδης, Πετρίδης, Ίβιτς

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Θυμνιανίδης, Αλεξίου, Μπάμνιος, Λίτσιος, Χιζανισβίλι, Κάρεν, Δραγανίδης, Λίτσκας, Μερτίκας, Ζυγκερίδης, Λουιζίδης Μ.

Ωρα 15:13 Στις Σέρρες ο Νέστος με τον Λαζαρίδη κανει Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ωρα 15:17 Στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΠΕΛ με τον Βεϊδαμενίδη. Παραμένει το 0-0 κακός ο Εθνικός που εχει μόλις 4 τέρματα στην έδρα του.

Ωρα 15:22 Στην Κρύα Βρύση ο Εβρος στέκεται πολύ καλά και δεν έχει απειληθεί καθόλου από την ομάδα της Πέλλας. Παραμένει το 0-0.

Ωρα 15:26 Σε αρκετά ματς έχουμε σκορ Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-2 με κεφαλιά του Ζγκούρι, Άρης-Θύελλα Φιλώτα 1-0 και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός 1-0.

Ωρα 15:28 Στην Αλεξανδρούπολη μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 27′ όταν σουτ του Ερκάν από καλή θέση αποκρούει ο Καλογεράκης.

Ωρα 15:35 Στην Κρύα Βρύση ο Εβρος έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Χιζανιβίλι αλλα νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Στέκεται πολύ καλά το Σουφλί.

Ωρα 15:40 Στην Αλεξανδρούπολη παραμένει το 0-0 με τις δυο ομάδες να χανουν καποιες ευκαιρίες.

Ωρα 15:42  Στη Θεσσαλονίκη Άρης-Θύελλα Φιλώτα 1-1.

Ωρα 15:48 Στην Αλεξανδρούπολη εχουμε ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0.

Ωρα 15:49  Στη Θεσσαλονίκη Άρης-Θύελλα Φιλώτα 2-1 με τον Κόκε.

Ωρα 15:50  Στην Κρύα Βρύση ο Εβρος Σουφλίου κρατάει καλά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου  Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 0-0

Ωρα 15:57 Τα αποτελέσματα ημιχρόνου: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου 0-0, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαγκαδάς 0-0, Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0, Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-2, Άρης-Θύελλα Φιλώτα 2-1, Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου 1-1 και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός 1-0.

Ωρα 16:04 Έναρξη δεύτερου μέρους.

Ωρα 16:05 Στην Αλεξανδρούπολη αλλαγές για τις δυο ομάδες ο Μαμουτ πήρε τη θέση του Πελτέκη και για την ΑΠΕΛ ο σουφλιώτης Παπαναστασίου στη θέση του Κραββαρη.

Ωρα 16:09  Στη Θεσσαλονίκη Άρης-Θύελλα Φιλώτα 3-1 με τον Ντούνη.

Ωρα 16:10  Γκοοοοοολ στην Κρύα Βρύση για τον Έβρο! Σκόρερ ο Λίτσιος στο 50′ με συρτό σουτ εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Απόλλωνα. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 0-1

Ωρα 16:18 Στην Αλεξανδρούπολη παραμένει το 0-0 με την ΑΠΕΛ να απειλεί με τον Ξανθόπουλο αλλα τον Συριτούδη να αποκρούει την μπάλα.

Ωρα 16:21  Γκολ στην Κρύα Βρύση για τον Απόλλωνα! Σκόρερ ο Πετρίδης στο 62′ με σουτ. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 1-1.

Ωρα 16:23 Στην Κοζάνη έχουμε γκολ Κοζάνη – Απόλλων Καλαμαριάς  1-0 με γκολ του Ηλία.

Ωρα 16:25 Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκη ισοφαρίζει η ομαδα του Νίκου Βαμβακούλα Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 1-1.

Ωρα 16:30 Στην Αλεξανδρούπολη παραμένει το 0-0 με τον Εθνικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία, αν και η ΑΠΕΛ φάινεται απειλητική στις αντεπιθέσεις.

Ωρα 16:31  Γκολ στην Κρύα Βρύση για τον Απόλλωνα! Σκόρερ ο Ίβιτς στο 70′ με εντυπωσιακό σουτ. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 2-1.

Ωρα 16:33 Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου 2-1, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαγκαδάς 0-0, Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς 1-0, Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-2, Άρης-Θύελλα Φιλώτα 4-1, Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου 1-1 και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός 1-1.

Ωρα 16:34  Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για την ΑΠΕΛ. Ο πρωην μέσος του Άρη Λεμονής με πλασε στο 75′ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε αντεπίθεση. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1.

 Ωρα 16:39  Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για την ΑΠΕΛ. Ο Λαγκαδας αιφνιδιάζει τους πάντες και με λάθος της άμυνας και αυτογκόλ των αμυντικών σε σουτ του πρωην μέσου του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου Παναγιωτούδη διπλασιαζουν τα τέρματα και είναι κοντά σε δεύτερη συνεχή νίκη-εξάποντο. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2.

Ωρα 16:43 Στην Κοζάνη έχουμε Κοζάνη – Απόλλων Καλαμαριάς  2-0.

Ωρα 16:44  Γκοοοοοολ στην Κρύα Βρύση για τον Έβρο! Σκόρερ ο Ζυγκερίδης στο 84′.  Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 2-2.

Ωρα 16:47 Στις Σέρρες ο Νέστος με τον Μπουλγούρα κανει το Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης 0-3.

Ωρα 16:50  Στην Κρύα Βρύση παίζουμε τις καθυστερήσεις.

Ωρα 16:51 Λήξη αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Νέα ήττα για τον Εθνικό που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το “Φώτης Κοσμάς” και έχασε ενα πολύ σημαντικό αγώνα από την ανταγωνίστρια ΑΠΕΛ. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2.

Ωρα 16:52 Λήξη αγώνα στην Κρύα Βρύση. Ο Έβρος παίζοντας με ψυχή δεν πτοήθηκε που έμεινε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στο τέλος πάιρνοντας ένα βαθμό ψυχολογίας δείχνοντας ότι κανένας δεν θα πρέπει να τον έχει ξεγραμμένο. Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Κρύας Βρύσης – Έβρος Σουφλίου 2-2.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, σε λίγο αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και ρεπορτάζ για τους δύο αγώνες των ομάδων μας…