Γ’ Εθνική: Κρίσιμες αναμετρήσεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται το μεσημέρι το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς στις αναμετρήσεις που δίνουν με ανταγωνιστές της παραμονής τον Λαγκαδά και την Κρύα Βρύση αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 14 βαθμούς αντιμετωπίζει στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης την νεοφώτιστη ΑΠΕΛ Λαγκαδά που έχει επίσης στόχο την παραμονή και ένα βαθμό λιγότερο, και θέλει να πετύχει την νίκη στην έδρα του μετά από πέντε παιχνίδια και τέσσερις ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα) με απολογισμό 1 μόλις γκολ και μια άσχημη ήττα 1-2 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Θυμίζουμε τελευταια νίκη του Εθνικό εντός έδρας ήταν επί της Κοζάνης με 2-0 στις 27 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ έχει να κερδίσει από τις 1 Νοεμβρίου όταν κέρδισε με 1-2 την Θύελλα Φιλώτα στην Φλώρινα για την 7η αγωνιστική.

Σε ακόμα πιο δεινή θέση βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου που έχει μόλις 10 βαθμούς και έχει να γευτεί την νίκη από την 9η αγωνιστική και το ντερμπι με τον Εθνικό στο Σουφλί. Ο Εβρος ταξιδέυει στην Πέλλα να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης που και αυτός με 13 βαθμούς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Έβρου προέρχεται από τρεις σερί ήττες για το πρωτάθλημα και σε επτά εκτός έδρας αναμετρήσεις όπου πέρυσι ήτανε πολύ δυνατός έχει δυο ισοπαλίες με Νέστο και Γάζωρο και πέντε ήττες.

Στο ντερμπι του νομού Καβάλας που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Άρη παρά την ήττα (0-1), κέρδισε 2-3 τον ΑΟ Καβάλας σε παιχνίδι που έγινε Σάββατο στο “Ανθή Καραγιάννη”, εφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Καβάλα έμεινε στους 23.

Όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαγκαδάς, Κοζάνη-Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών-Νέστος Χρυσούπολης, Άρης-Θύελλα Φιλώτα, Εορδαϊκός-Εθνικός Αγιονερίου και Ηρακλής Αμπελοκήπων-Καμπανιακός, ενώ ρεπό έχει η Δόξα Δράμας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ