Το pregame του αγώνα ΑΟ Ορεστιάδας – Κηφισιά (20:00, LIVE ΤhrakiSportS)

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα το Σάββατο 12/12 στις 20:00, όπου o AOO μόλις δυο ημέρες μετά την ήττα του στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Κηφισιά, που είναι η μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 του πρωταθλήματος 2014-15, αλλά στο φετινό πρωτάθλημα τους χωρίζουν 12 βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΑΟΟ μπορεί να προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά η ψυχολογία είναι καλή μετά τις νίκες που σημείωσε με Παναθηναϊκό, Αρη και Λαμία, ενώ αγωνιστικά προβλήματα για τους Εβρίτες δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πέτιο Ντραγκίεφ είπε: «Ξέρουμε πως η Κηφισιά είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να της χαλάσουμε την υποδοχή. Οι παίκτες μου πρέπει να πιστέψουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Είμαι ευχαριστημένος από την βελτίωση και την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα μου το τελευταίο διάστημα».

Από την άλλη η Κηφισιά μετράει σερί νικών 7-0 στο πρωτάθλημα και έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς. Δεν υπάρχει κάποια απουσία αλλά επιβάρυνση σε όλους τους αθλητές από τους πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είναι το τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε μέσα σε μια εβδομάδα. Πρόκειται για ένα ματς ιδιαίτερων απαιτήσεων γιατί η Ορεστιάδα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της κι εμείς έχουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι. Με προβληματίζει η κούραση των παικτών. Παρόλα αυτά θα κάνουμε το παν για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας. Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι να διαχειριστούμε με μεγάλη σοβαρότητα την κατάσταση που διαμορφώθηκε από τη σημαντική νίκη επί του Φοίνικα. Ειδάλλως αυτή θα χάσει την αξία της».

Η αναμέτρηση θα είναι η τέταρτη μεταξύ των δύο ομάδων. Οι τρεις προηγούμενες ήταν όλες για τη σεζόν 2014-15 και η Κηφισιά προηγείται με 2-1 στις νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δεληκωστίδης και Στεργιόπουλος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 το βράδυ και απευθείας ενημέρωση για την εξέλιξή του θα υπάρχει από το ThrakiSportS.